Søg
Generic filters
Vælg en side

Treetops Lodge & Estate

I hjertet af New Zealands berømte termiske region Rotorua, finder du denne prisbelønnede lodge med hjemlig atmosfære.

Drøm dig bort

Treetops Lodge & Estate

Treetops Lodge & Estate

I hjertet af New Zealands berømte termiske region Rotorua, finder du den prisbelønnede logde med hjemlig atmosfære.

Treetops Lodge & Estate er beliggende med skov i alle retninger. Find roen og tag på eventyr i området omkring lodgen. I tillæg til den spændende natur med gejsere og boblende kilder, er Rotorua maoriernes hovedstad og et perfekt sted at opleve tradition og kultur.

Selve lodgen er bygget i tømmer og sten med henblik på at falde bedst muligt ind i landskabet, og de 13 gæsteværelser og fællesområderne giver følelsen af at opholde sig i en moderne jagthytte.

I området ved Treetops finder du syv smukke vandløb og fire søer med gode muligheder for ørredfiskeri, samt over 60 kilometer med eventyrlige stier. Hver dag tilbydes en speciel oplevelse for lodgens gæster, eksempelvis indføring i maoriernes madkultur eller et madlavningskursus med naturens råvarer. Der tilbydes også en række andre aktiviteter, blandt andet helikopterture til den nærliggende vulkan, luksusvandreture til spektakulære vandfald og 4WD-safariture.

Maden på Treetops Lodge & Estate er også en oplevelse i sig selv – her er fokus på at benytte egne og lokale råvarer. Et besøg på lodgen giver dig en helt unik oplevelse i flot natur!

Treetops Lodge & Estate

Rotorua har meget spændende natur at byde på, som gejsere og boblende kilder.

Drøm dig bort til Treetops Lodge & Estate

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

86 20 45 20

Man-fre 08.30 - 16.30