Vælg en side

The Boatshed

Blot 35 minutters færgetur fra Auckland, på øen Waiheke, ligger denne lille perle af et overnatningssted.

Drøm dig bort

The Boatshed

The Boatshed

Blot 35 minutters færgetur fra Aukland, på øen Waiheke, ligger denne lille perle af et overnatningssted. På øen finder du fantastiske strande, vingårde, kyststier og restauranter, og en dejlig boheme-stemning præger hele stedet. Nogle dage med total afslapning her, kan anbefales.

Waiheke kan du nå med både båd, fly og helikopter. Uanset transportmiddel, er det noget helt særligt at besøge øen, som har sin helt uspolerede charme.

The Boatshed ligger desuden ved den enestående strand Oneroa beach. Stedet har været ejet af samme familie i 35 år, og det er nu 2. generation, som driver hotellet. Fokus på design og høj service kendetegner The Boatshed, som består af kun 11 værelser, alle med udsigt over havnen. En dejlig have, hvor du kan slappe af eller nyde et måltid, smyger sig omkring det store hvide, charmerende træhus.

Du vil helt sikkert få et skønt ophold, når du kommer for at slappe af og lave så lidt som muligt. Hygge dig med en god bog, nyde en sen morgenmad eller forkæle dig med en dejlig massage. For de, som ønsker flere aktiviteter, er det muligt at leje kajakker, gå længere ture langs kysten eller deltage i vinsmagning på en af de lokale vingårde.

The Boatshed.

The Boatshed er kendt for overnatning med fokus på design og service.

Drøm dig bort til The Boatshed

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

86 20 45 20

Man-fre 08.30 - 16.30