The Boatshed

Blot 35 minutters færgetur fra Auckland, på øen Waiheke, ligger denne lille perle af et overnatningssted.

.

Kort - Auckland

The Boatshed

Waiheke, Auckland, Nordøen

Hele året

Få et tilbud

Blot 35 minutters færgetur fra Aukland, på øen Waiheke, ligger denne lille perle af et overnatningssted. På øen finder du fantastiske strande, vingårde, kyststier og restauranter, og en dejlig boheme-stemning præger hele stedet. Nogle dage med total afslapning her, kan anbefales.

Waiheke kan du nå med både båd, fly og helikopter. Uanset transportmiddel, er det noget helt særligt at besøge øen, som har sin helt uspolerede charme.

The Boatshed ligger desuden ved den enestående strand Oneroa beach. Stedet har været ejet af samme familie i 35 år, og det er nu 2. generation, som driver hotellet. Fokus på design og høj service kendetegner The Boatshed, som består af kun 11 værelser, alle med udsigt over havnen. En dejlig have, hvor du kan slappe af eller nyde et måltid, smyger sig omkring det store hvide, charmerende træhus.

Du vil helt sikkert få et skønt ophold, når du kommer for at slappe af og lave så lidt som muligt. Hygge dig med en god bog, nyde en sen morgenmad eller forkæle dig med en dejlig massage. For de, som ønsker flere aktiviteter, er det muligt at leje kajakker, gå længere ture langs kysten eller deltage i vinsmagning på en af de lokale vingårde.

Billedgalleri

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unikke hoteller på Nordøen