Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa

Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa er et af Australiens flotteste resorter med en perfekt beliggenhed i den smukke bjergkæde Blue Mountains.

.

Hjem > Unikke hoteller > Hoteller i New South Wales > Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa
Kort - Blue Mountains

NB! Resortet er desværre lukket fra 9. juni 2023 på ubestemt tid.

Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa 

Blue Mountains, New South Wales

Hele året

Få et tilbud

Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa er et af Australiens flotteste resorter med en perfekt beliggenhed i den smukke bjergkæde Blue Mountains, lidt over en times kørsel fra Sydney. Naturen er fantastisk og udsigten ud over parken fra de utallige udsigtspunkter må bare opleves.

Bortset fra nogle få nøgne klipper er Blue Mountains dækket af skov. At de ikke hedder de grønne bjerge skyldes at olien i eukalyptustræerne giver bjergsiden et blåligt skær, imens solen får olien til at fordampe i en blålig dis.

Wolgan Valley Resort & Spa ligger midt i dette fantastiske landskab, og det lægger særlig vægt på en miljøvenlig profil. Alt i og omkring resortet oser af kvalitet og et ophold her er en speciel oplevelse og et minde for livet. I overensstemmelse med miljøprofilen er det bjergene og aktiviteter knyttet til disse, som er i fokus. Man kan vælge mellem vandreture, ridning, safari og wellness.

Bliv bedre kendt med Emirates One&Only Wolgan Valley.

Selv om Blue Mountains ikke ligger så langt fra storbyen Sydney, kommer man her tæt på naturen og det unikke dyreliv. Du er næsten garanteret at se kænguruer og wallabyer ud over alle de mange farvestrålende fuglearter, som lever i området. Vi anbefaler, at du tager en tur på egen hånd og oplever nationalparkens mange underværker på nært hold.

Med en omfattende menu, egen vinkælder og fokus på lokale råvarer, vil du hurtigt indse, at måltiderne er en vigtig del af oplevelsen på Wolgan Valley Resort & Spa. Menuen sættes sammen ud fra det, der er til rådighed baseret på årstiden, økologisk produceret og lokalt tilgængeligt. Specialiteterne inkluderer kænguru, frilandsgrise og østers fra Coffin Bay, samt en række lokalt producerede oste. Resortet tilbyder også omfattende spa-faciliteter.

Alle måltider (inkl. drikke) er inkluderet, samt to aktiviteter pr. dag.

Billedgalleri

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unikke hoteller