Søg
Generic filters
Vælg en side

Pretty Beach House

Pretty Beach House byder på afslappet luksus og elegance for dem, som er ude efter at gemme sig væk i et afsides ferieparadis.

Drøm dig bort

Pretty Beach House

Pretty Beach House

Pretty Beach House byder på afslappet luksus og elegance for dem, som er ude efter at gemme sig væk i et afsides ferieparadis.Stedet ligger ikke langt fra Sydney. Det tager blot 90 minutter i bil eller 20 minutter med vandfly – eller helikoptertur fra storbyen, Sydney.

Du finder Pretty Beach House i hjertet af New South Wales Bouddi National Park, der ligger højt over den smukke Pretty Beach.

Stedet giver dig en skøn kombination af intimitet og privatliv. Servicen er behagelig og personlig. Her er kun plads til otte gæster fordelt på fire luksuriøse pavilloner – alle med eget opholdsområde, stort udeareal og opvarmet udendørs pool.

Der er nok at give sig til i den smukke natur. Der er en række kyst- og naturstier i området, og Pretty Beach House har egen båd, der blandt andet tager gæsterne med ud på fisketure eller picnic. Det er også muligt at nyde aftensmaden ombord på båden. Ellers serveres aftensmaden i den flotte spisesal eller ude ved bassinkanten.

Først og fremmest indbyder dette sted til afslapning i de harmoniske omgivelser; ta’ dig tid til en spabehandling og nyd udsigten med et glas champagne i hånden!

Pretty Beach House.

Førsteklasses måltider på Pretty Beach House.

Drøm dig bort til Pretty Beach House

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

86 20 45 20

Man-fre 08.30 - 16.30