Paperbark Camp

Paperbark Camp består af en række luksuriøse safaritelte, som ligger midt ude i naturen.

Foto: Hutchings Camps Pty Ltd

Kort - Jervis Bay

Paperbark Camp

Jervis Bay, New South Wales

Hele året

Få et tilbud

Paperbark Camp ligger 190 km syd for Sydney (ca. 3 timer med bil), omgivet af den smukke natur ved Currambene Creek nær Jervis Bay. Paperbark Camp består af en række luksuriøse safaritelte, som ligger ude midt i naturen.

De 12 safaritelte er sat op mellem de høje eukalyptus- og paperbark­træer. Safariteltene er desuden hævet en smule over terrænet for at fange lidt af havbrisen og for at opnå en privat atmosfære. Med det australske dyreliv lige udenfor har man de perfekte rammer for at studere områdets dyr og fugle. I nærområdet findes der flere nationalparker og uberørte strande, og her er der mange vandrestier at vælge mellem.

Bliv bedre kendt med Paperbark Camp.

Alle teltene er udstyret med eget badeværelse, senge, elektricitet fra solcellepanel, mygge- og insektsbeskyttelse og alverdens andre bekvemmeligheder, som man kan forvente af et ophold i et luksustelt. Campen har en hyggelig restaurant, hvor man kan spise om aftenen. Morgenmaden nydes på verandaen udenfor safariteltet. Udlån af cykler og kano er inkluderet i prisen. Morgenmad er inkluderet.

Billedgalleri

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unikke hoteller

Pretty Beach

Lord Howe Island