Four Seasons Sydney

Four Seasons Hotel i Sydney er stadig kåret som et af verdens bedste hoteller.

.

Kort - Sydney

Four Seasons Sydney

Sydney, New South Wales

Hele året

Få et tilbud

Four Seasons Hotel i Sydney er stadig kåret til at være et af verdens bedste hoteller. Hotellet, der ligger i det historiske Rocks-område, har muligvis den bedste beliggenhed i hele Sydney. Udsigten ud over havnen er storslået, og der er mange butikker og caféer i nærheden. Man kan gå hen til Circular Quay og Operahuset samt de fleste af Sydneys andre attraktioner.

Et lokalt firma fra Sydney, Joseph Pang Design Consultants, stod i spidsen for den enorme ansigtsløftningen af hotelværelserne. Vævede tekstiler og vægdekorationer i en vekslende palette af celadongrøn og bronze toner. Møblerne er en eklektisk blanding af moderne og klassisk. Det smukke nye interiør udstråler et luksuriøst “home away from home”. Endnu bedre bliver det med den verdensklasses udsigt over Sydney Harbour.

Værelserne er elegant indrettet i varme farvetoner, der komplimenterer møblerne, som er lavet af mørkt træværk. Badene i hotelværelserne og suiterne er dekoreret smukt med italiensk marmor og kalkstein. Hotellets Premier Rooms, som er hjørnerom med valgmulighet når det gjelder utsikt mot Harbour Bridge, Operahuset og utsikt over Sydney Skyline, er elegant innredet i en moderne stil med en varm og sofistikert fargepalett.

Bliv bedre kendt med Four Seasons Sydney.

Med nyoppussede rom og suiter og Four Seasons sin legendariske service, venter en unik storby opplevelse. En perfekt beliggenhed i The Rocks-området – med postkortutsikt utover havnen – nyt denne makeløse opplevelsen.

Hotellet har 531 pænt møblerede værelser i forskellige kategorier, air-condition, stor lobby, udendørs pool og fitness, restaurant og bar.

Billedgalleri

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unikke hoteller