Capella Lodge

Capella Lodge ligger på den afsides sydlige del af den verdensarvslistede Lord Howe Island i New South Wales.

.

Kort - Capella Lodge

Capella Lodge

Lord Howe Island, New South Wales

Hele året

Få et tilbud

Capella Lodge ligger på den afsides sydlige del af den verdensarvslistede Lord Howe Island i New South Wales. Med sin fantastiske og smukke udsigt over havet, lagunen og bjerget er Capella Lodge svært populært blandt gæster, der ønsker et elegant og sofistikeret resort.

Med blot ni suiter, der er individuelt indrettet i en moderne strandstil, kombineret med den personlige service og god mad, udgør denne lodge en unik og eksklusiv Lord Howe-oplevelse.

Prisen inkluderer morgenmad, aftensmad og transport til og fra lufthavnen. Tag del i nogle af de mange aktiviteter. Du kan nyde de afslappende behandlinger på Capella Spa, udforske øens berømte bjerg, Gower & Lidgbird og snorkle eller dykke i verdens sydligste koralrev.

Bliv bedre kendt med Capella Lodge.

Du kan også fodre fisk ved Ned’s Beach, windsurfe, fiske og sejle. Øen har tilmed en golfbane, hvor besøgende er velkomne.

Capella Lodge ligger 4 km fra den vigtigste by på Lord Howe Island og har ni suiter af forskellige størrelse, air condition, bar, restaurant, pool, cykeludlejning og spa.

Lord Howe Island ligger 700 km nordøst for Sydney og sydøst for Brisbane og er tilgængelig med fly fra begge byer. Flyvetiden er under to timer.

Billedgalleri

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unikke hoteller