Vandreture i Fiordland

Foto: Miles Holden

Hjem > Ture og aktiviteter > Vandreture i Fiordland
Kort - Fiordland NP

Vandreture i Fiordland

Flerdagsudflugt

2-5 dage

Fiordland

Hele året, men det anbefales at lægge turene i sommersæsonen.

Få et tilbud

New Zealand byder på nogle af verdens flotteste vandreture i Fiordland National Park. Med konceptet EasyHike New Zealand kan du få så meget eller så lidt hjælp, som du har brug for til at gennemføre tre af dine ture.

Tjenesterne består i hjælp til praktiske ting, som leje af kvalitetsudstyr til selve turen (det være sig tøj, sko, stormkøkkener og sikkerhedsudstyr), booking af indkvartering i turisthytter, afgift til nationalparken osv.

Derudover giver det ofte hovedpine at skulle parkere lejebilen ved turens udgangspunkt, og derefter forholde sig til busstider og anden transport tilbage når turen er slut. Med EasyHike køres bilen til det aftalte sted, og er klar når I ankommer.

Det anbefales at lægge turene i sommersæsonen, fra oktober til begyndelsen af maj. Det er også muligt at vandre i vintersæsonen, men her kræver det en vis erfarenhed, samt tøj og udstyr til forholdene.

Vælg mellem følgende vandringer:

Kepler Track
Denne vandring starter og slutter samme sted, hvis man går hele turen på 60 km. Afhængig af tempo, og hvornår på dagen man begynder, kræver det enten to eller tre overnatninger. Indkvarteringen er i turisthytter med delt bad- og køkkenfaciliteter. Turen går gennem skiftende landskaber, og giver jer essensen af Fjordland. Ruten er lang, men relativt enkel at gå, med etablerede stier og uden store forhindringer eller stigninger fra naturens side. Blandt mange andre fuglearter kan I regne med at stifte bekendtskab med Kea, verdens eneste bjergpapegøje. – Som i øvrigt er en lille røver, så hold godt fast i chipsposen når den er i nærheden!

Milford Track
Denne rute begynder på fjeldet, med pragtfuld udsigt over det dramatiske landskab, og går gennem frodig urskov med udsigt til spektakulære dale og vandfald. Turen strækker sig over fire dage og tre nætter, 53 km tilsammen. Man kan overnatte i turisthytter, som ligger strategisk placeret langs ruten. Udgangspunktet for turen er Glade Wharf, som kan nås med bådtaxa fra Te Anau (20 min). Endepunktet er Sandfly Point, hvor I tager bådtaxa videre til Milford Sound.

Routeburn Track
En kortere tur på 33 km i alt. Færden går gennem terrænet, rundt om flere bjergsøer med en særegen geologi og flora. Sæt tid af til de fantastiske udsigtspunkter, og gør plads på kameraet til at tage mange billeder. Der er fire forskellige turisthytter at vælge iblandt på turen, og det er mest almindeligt med to overnatninger. Selvom turen er en kort distance, er den både varieret og indholdsrig. Ruten kan gås begge veje, med start og slut i Routeburn Shelter (1,5 time fra Queenstown) eller The Divide (1,5 time fra Te Anau).

Få mere information om Easyhike.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere ture og aktiviteter

Doubtful Sound

Flerdagsudflugt

Milford Sound, Dart River

Dagsudflugt