Vandretur over Tongariro Crossing

Foto: Camilla Rutherford

Hjem > Ture og aktiviteter > Vandretur over Tongariro Crossing
Kort - Taupo

Vandretur over Tongariro Crossing

Dagsudflugt

9 timer

Tongariro National Park

Afrejse fra Taupo.
Kontakt os for afrejse fra andre steder i nærheden

Hele året, men det anbefales at lægge turen i sommersæsonen.

Få et tilbud

Tongariro Alpine Crossing omtales som en af de bedste dagsture i verden. Det specielle landskab, som passeres undervejs, gør det til en oplevelse, du ikke bør gå glip af på rejsen til New Zealand.

Du bliver afhentet i Taupo om morgenen, og kørt til startstedet for vandreturen. Med på turen er en vidende og erfaren guide, som tager hånd om alt det praktiske, så du kan nyde turen. Du begynder med en blid gåtur mellem Mount Ngauruhoe og Mount Tongariro, før det bliver stejlere det sidste stykke op til selve krateret af Mount Tongariro.

Mount Tongariro er ikke bare en enkelt vulkan, men en samling af kratere, som har været aktive i forskellige perioder. Landskabet langs ruten ændrer sig hele tiden, og du vil passere kratere i forskellige farver, store vulkanske sten, kuperet, månelignende terræn og imponerende smaragdgrønne søer. Efter at du har krydset det fascinerende landskab går turen ned igen på nordsiden af nationalparken. Du bliver derfra kørt tilbage til Taupo.

Turen kræver en god fysisk form, og er tilgængelige hele året. Normalt tager selve vandreturen ca. 7-8 timer. Frokost er inklusiv.

Bliv bedre kendt med Tongariro Crossing.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere ture og aktiviteter

Rotorua

Dagsudflugt

Taupo

Dagsudflugt