Uluru Adventure

Foto: Adventure Tours

Hjem > Ture og aktiviteter > Uluru Adventure
Uluru Adventure. Foto: Adventure Tours

Klik på kortet for større format.

Uluru Adventure

Flerdagsudflugt

3 dage

Uluru (Ayers Rock), Kata Tjuta, Kings Canyon

Afrejse fra Alice Springs eller Ayers Rock

Hele året

Få et tilbud

Denne tur anbefales til dig, der ønsker at opleve Uluru, Kata Tjuta og Kings Canyon (Watarrka) på en spændende campingtur. På denne safari får du et autentisk outback-eventyr med et strejf af komfort. Du rejser i en lille gruppe på maks 24 personer i et specialbygget køretøj.

Du vil opleve den centrale del af Australiens Red Desert (Red Centre), og kan se frem til at få lidt ørkenstøv i håret og jord under neglene. Store naturoplevelser, vandreture og overnatning i bush camps er nøgleordene for denne tur.

Dag 1 – Alice Springs til Uluru

Vi forlader Alice Springs tidligt om morgenen og starter vores outback-eventyr med at køre sydpå ad Stuart Highway – den berømte hovedvej, der går hele vejen fra Darwin til Adelaide. I dag skal vi tilbagelægge ca. 450 kilometer før vi ankommer til Uluru & Kata Tjuta National Park. Undervejs stopper vi på en kamelfarm, hvor du får chancen for at ride på en kamel.

Vi spiser frokost, inden vi besøger de 36 domæner, der udgør Kata Tjuta (The Olgas). De ligger en halv times kørsel fra Uluru. Her tager vi sammen på en fantastisk guidet tur. Bemærk venligst, at underlaget varierer på denne tur – man går både på løse sten og i kuperet terræn.

Dagen slutter med at se solen gå ned over Uluru. Det er en magisk oplevelse at se de mange forskellige farvenuancer klippen får ved solnedgang, og vi nyder den spektakulære udsigt med et glas bobler og lidt snacks.

Tilbage i lejren pakker vi ud og spiser en god middag. Hvis vejret tillader det, sidder vi udenfor under den spektakulære stjernehimmel, som ser helt anderledes ud, end vi er vant til på den nordlige halvkugle. Du overnatter i et permanent telt med senge, sengetøj, el og en blæser.

Frokost og aftensmad er inkluderet på dag 1.

Dag 2 – Uluru til Kings Canyon

Vi står op før solen, spiser morgenmad og kører til et udsigtspunkt tæt på lejren, hvor vi har den bedste udsigt over solopgangen i Uluru og Kata Tjuta. Efter solopgang tager vi på en guidet gåtur ved foden af ​​Uluru. Turen ledes af en Aboriginal and Torres Strait Islander Guide, som blandt andet fortæller om, hvordan Uluru blev til, og om den ældgamle aboriginal-kultur.

Efter frokost kører vi til Uluru Cultural Centre, hvor du kan få dig nogle souvenirs og lære mere om området og kulturen. Derefter fortsætter turen til Kings Canyon og Watarrka National Park. Efter vi har installeret os ii teltlejren, venter aftensmaden.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet på dag 2.

Dag 3 – Kings Canyon til Alice Springs

Efter morgenmaden venter en af ​​de største naturoplevelser, den store kløft, der udgør Kings Canyon. Vi tager på en 3-timers guidet tur rundt på plateauet Kings Canyon. Turen er utrolig smuk og vi tager bl.a. gennem “Garden of Eden”, som er et lille og frodigt område i de ellers røde omgivelser. Turen tilbagelægges i roligt tempo og på ret godt underlag, men det går stejlt opad når ​​turen begynder og stejlt nedad igen til sidst.

Efter turen rundt i Kings Canyon kører vi tilbage til lejren og spiser frokost og slapper lidt af. Derefter går turen tilbage til “storbyen” Alice Springs. Vi kører en stor del af vejen på en typisk australsk grusvej, hvor en lang hale af rødt ørkenstøv følger os, indtil vi er tilbage på den asfalterede Stuart Highway. Vi ankommer til Alice Springs først på aftenen, og siger farvel til hinanden efter en oplevelsesrig tur i bushen.

Morgenmad og frokost er inkluderet på dag 3.

Om turen

Turen gennemføres ugentligt året rundt og inkluderer transport, ture, guider, overnatning i safaritelt og forplejning som beskrevet.

Der er senge med lagner, puder og sengetøj i teltene. Der er maks 24 passagerer på denne rejse, og vi anbefaler derfor at booke din plads i god tid. Det er muligt at starte turen i Ayers Rock (efter frokost på dag 1), men turen slutter altid i Alice Springs.

Turkode: AR3 / AR3Y (ATA)

Uluru Adventure. Foto: Adventure Tours
Uluru Adventure. Foto: Adventure Tours
Uluru Adventure. Foto: Adventure Tours
Uluru Adventure. Foto: Adventure Tours

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere ture og aktiviteter

Alice Springs

Dagsudflugt