Top End and Arnhem Land Adventure

Foto: Adventure Tours

Hjem > Ture og aktiviteter > Top End and Arnhem Land Adventure
Kort - Top End and Arnhem Land Adventure.

Klik på kortet for større format.

Top End and Arnhem Land Adventure

Flerdagsudflugt

5 dage

Darwin, Kakadu, Arnhem Land, Nitmiluk (Katherine), Litchfield.

Afrejse fra Darwin

Turen kører mellem april og september

Få et tilbud

Tag med på en eventyrlig rejse, der viser dig den rige historie og det utrolige landskab i Australiens “Top End”. Denne fem-dages tur giver dig masser af tid til at opleve Kakadu, Nitmiluk og Litchfield Nationalparker samt et eksklusivt besøg i Arnhem Land.

Undervejs vil du se klippeformationer med gammel klippekunst, magiske vandfald, tropisk regnskov, varieret dyreliv og fascinerende landskaber. 

Dag 1: Darwin – Arnhem Land (ca. 6 timers kørsel)

Gør dig klar til en tidlig afgang fra Darwin. Find dig til rette i tourbussen, som kan klare de fleste typer terræn, mens i sætter kursen mod Arnhem Land. Undervejs stopper i blandt andet ved Mary River, hvor i kommer med på en sejltur for at se fuglelivet og de store saltvandskrokodiller. Efter frokost krydser i Cahill’s Crossing (pas på krokodillerne!), før i ankommer til West Arnhem Land. Her vil en traditionel Bininj-guide fortælle jer om regionens kulturelle betydning, og i vil bruge eftermiddagen på at lære de oprindelige folks historie at kende. 

I vender tilbage til Kakadu, hvor i camperer i permanente telte.

Inkluderede måltider: Frokost og aftensmad.

Dag 2: Kakadu National Park (ca. 4 timers kørsel)

Efter en tidlig morgenmad går turen til Jim Jim Falls, en af ​​Kakakus mest berømte naturattraktioner. I går en udfordrende tur gennem tropisk skov og over kampesten, før i kan tage et svalende bad i det klare vand under vandfaldet. Efter frokost går turen videre til Anbangbang, hvor man kan se det uddøde Warramal-folks klippekunst. 

Om eftermiddagen kan du vælge mellem at flyve over Kakadu eller besøge Bowli Cultural Centre (ekstra gebyr).

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

Dag 3: Kakadu National Park (ca. 5,5 times kørsel)

Efter morgenmaden vandrer i til enten Gunlom Falls eller Maguk (Barramundi Gorge), hvor i kan tage en forfriskende svømmetur. Så er det tilbage i turbussen for at køre sydpå. I stopper i den gamle guldmineby Pine Creek til frokost, før i fortsætter 3 timer videre til Nitmiluk National Park, hvor i bor på en privat campingplads. I spiser aftensmad under stjernerne i lejren.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

Dag 4: Nitmiluk National Park – Litchfield National Park (ca. 4,5 times kørsel)

I dag bruger i dagen på at udforske Nitmiluk (Katherine) Gorge. Her vil du kunne se klippekunst, vandfald og det fredede dyreliv. Du kan enten tage på vandretur, deltage i en bådtur eller leje en kajak for at se nærmere på kløften. Aktiviteterne afhænger af sæsonen og koster ekstra. Om eftermiddagen kører i til Edith Falls, en afsondret oase af køligt ferskvand, hvor i kan tage en svømmetur. Herefter kører i videre til Litchfield National Park, hvor i slår lejr for natten.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

Dag 5: Litchfield National Park – Darwin (ca. 3,5 times kørsel)

Efter morgenmaden går turen ind i Litchfield National Park, og man kan tage badetøjet på først eller sidst. Litchfield er et idyllisk sted med tropisk regnskov, smukke vandfald og krystalklare søer og svømmehuller. Besøg Florence Falls, Wangi Falls og Buley Rockholes, før i spiser en picnic frokost. I går lettere ture gennem regnskoven og tager et kølende bad i nogle af vandhullerne. Om eftermiddagen venter en to timers køretur tilbage til Darwin, som markerer afslutningen på dine eventyr i ‘Top End’..

Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

Om turen

I camperer i permanente telte og bliver transporteret i et såkaldt “terrængående køretøj”. Turen har plads til max 15 deltagere. Alle måltider undervejs er inkluderet, og det forventes at du hjælper til med madlavning og opvask. Turen inkluderer vandring i kuperet terræn, og det er derfor nødvendigt at være i normal god form.

Turkode: NTK5 (ATA)

Top End and Arnhem Land Adventure.
Top End and Arnhem Land Adventure.
Top End and Arnhem Land Adventure.
Top End and Arnhem Land Adventure.
Top End and Arnhem Land Adventure.
Top End and Arnhem Land Adventure.
Top End and Arnhem Land Adventure.
Top End and Arnhem Land Adventure.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere ture og aktiviteter