Vælg en side

The Maria Island Walk

Læs mere

The Maria Island Walk

Flerdagsudflugt:

The Maria Island Walk

}

4 dage/3 nætter

Maria Island

p

Afrejse fra Hobart

Hele året

Kontakt os for pris

Program

Maria Island ligger nogle kilometer ud for den tasmanske østkyst. Her findes ingen biler eller butikker, i stedet er øen et mix af sjældent fugleliv, varieret landskab og en spændende historie, præget af de forskellige kulturer, der har været her: aboriginals, hollandsk, engelsk, fransk og italiensk.

Oplevelserne på denne tur inkluderer 300 millioner år gamle skaldyr fossiler, hvide finkornede strande, høje eukalyptustræer, rå klipper og flere wombats, end du kommer til at opleve noget andet sted i verden. Du vil også kunne se wallabies og kænguruer, pingviner og delfiner, tasmansk djævel og mange fuglearter.

De to første nætter tilbringes på en idyllisk vildmarkscamp, kun et stenkast fra de uberørte strande. Den sidste nat tilbringes i et velholdt, historisk hus i Darlington.

Dag 1:

Du bliver hentet på dit hotel og kørt til Maria Island Walk office, hvor du møder resten af gruppen. En times køretur og en 40 minutters catamarantur senere, er vi ankommet på Maria Island. I dag skal vi gå igennnem en smuk eukalyptusskov for at besøge en pingvinkoloni. Ca. 8 km vandring.

Dag 2:

På vores tur langs stranden er der flere højdepunkter, og vi kan blandt andet spotte delfiner og eksotiske fugle. Ca 13 km vandring.

Dag 3:

Du har flere muligheder for, hvordan du vil tilbringe dagen. Du kan vælge at vandre de 709 meter op på MT Maria og nyde den fantastiske udsigt herfra. Et mindre krævende alternativ er at vandre en tur ind på øen, gennem smukke skove fulde af dyreliv. Vores sidste nat tilbringes på historiske Bernacchi House i Darlington. Distancen i dag er 9-17 km afhængig af, hvilken rute du vælger.

Dag 4:

I dag har du mulighed for at udforske ruinerne i Darlington, som er et UNESCO verdensarvsted. Herefter fortsætter vi til de dramatiske klipper ved Fossil Bay og har tid til at studere de bemærkelsesværdige skaldyr fossiler. Vi spiser frokost i Darlington, før vi igen sætter kursen mod fastlandet.

Turen inkluderer alt af mad og drikkevarer.

Maria Island Walk er en av de mest spesielle fotturene i Australia.

Maria Island Walk er en af de mest unikke vandreture i Australien. Foto: Tourism Tasmania

Wombater på Maria Island.

Wombats på Maria Island. Foto: Maria Island Walk/Great Walks of Australia

Få mere information om The Maria Island Walk

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

86 20 45 20

Man-fre 08.30 - 16.30

Få et skræddersyet rejseforslag

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Australienrejsers persondatapolitik.