The Maria Island Walk

Foto: Tourism Australia

Hjem > Ture og aktiviteter > The Maria Island Walk
Kort - Maria Island

The Maria Island Walk

Flerdagsudflugt

4 dage/3 nætter

Maria Island

Afrejse fra Hobart

Hele året

Få et tilbud

Maria Island ligger nogle kilometer ud for den tasmanske østkyst. Her findes ingen biler eller butikker, i stedet er øen et mix af sjældent fugleliv, varieret landskab og en spændende historie, præget af de forskellige kulturer, der har været her: aboriginals, hollandsk, engelsk, fransk og italiensk.

Oplevelserne på denne tur inkluderer 300 millioner år gamle skaldyr fossiler, hvide finkornede strande, høje eukalyptustræer, rå klipper og flere wombats, end du kommer til at opleve noget andet sted i verden. Du vil også kunne se wallabies og kænguruer, pingviner og delfiner, tasmansk djævel og mange fuglearter.

De to første nætter tilbringes på en idyllisk vildmarkscamp, kun et stenkast fra de uberørte strande. Den sidste nat tilbringes i et velholdt, historisk hus i Darlington.

Dag 1

Du bliver hentet på dit hotel og kørt til Maria Island Walk office, hvor du møder resten af gruppen. En times køretur og en 40 minutters catamarantur senere, er vi ankommet på Maria Island. I dag skal vi gå igennnem en smuk eukalyptusskov for at besøge en pingvinkoloni. Ca. 8 km vandring.

Dag 2

På vores tur langs stranden er der flere højdepunkter, og vi kan blandt andet spotte delfiner og eksotiske fugle. Ca 13 km vandring.

Dag 3

Du har flere muligheder for, hvordan du vil tilbringe dagen. Du kan vælge at vandre de 709 meter op på MT Maria og nyde den fantastiske udsigt herfra. Et mindre krævende alternativ er at vandre en tur ind på øen, gennem smukke skove fulde af dyreliv. Vores sidste nat tilbringes på historiske Bernacchi House i Darlington. Distancen i dag er 9-17 km afhængig af, hvilken rute du vælger.

Dag 4

I dag har du mulighed for at udforske ruinerne i Darlington, som er et UNESCO verdensarvsted. Herefter fortsætter vi til de dramatiske klipper ved Fossil Bay og har tid til at studere de bemærkelsesværdige skaldyr fossiler. Vi spiser frokost i Darlington, før vi igen sætter kursen mod fastlandet.

Turen inkluderer alt af mad og drikkevarer.

https://youtu.be/PAHtoUx-yJE
Bliv bedre kendt med The Maria Island Walk.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere ture og aktiviteter

Port Arthur, Richmond

Dagsudflugt

Bruny Island

Dagsudflugt