Vælg en side

Reefsleep

Læs mere

Reefsleep

Flerdagsudflugt:

Reefsleep

}

2 dage/1 nat

Great Barrier Reef

p

Afrejse fra Airlie Beach eller Hamilton Island

Hele året

Kontakt os for pris

Program

Udvid dagsturen med Cruise Whitsundays til Great Barrier Reef, og overnat på revet, når alle andre tager hjem sidst på dagen. Reefsleep på Great Barrier Reef kan hurtig blive feriens højdepunkt!

Om bord på en hurtiggående katamaran sættes kursen mod Hardy Reef. Her lægger båden til ved en fastforankret platform, hvorfra du kansnorkle, dykke (ekstra betaling), deltage på en helikoptertur over revet (ekstra betaling), tage en tur i en glasbundbåd eller høre eksperter fortælle om revet og livet under havets overflade.

Om eftermiddagen returnerer katamaranen til Whitsundays, og det er kun dig og nogle få andre gæster, som bliver tilbage på platformen på revet. Her kan I opleve, hvordan livet under havoverfladen ændrer sig, når solen går ned. Natten tilbringes på et hotelværelse under vand eller under stjernehimlen i en udendørs seng. En magisk oplevelse!

Næste dag har du endnu en dag til at udforske revet, før du returnerer til Hamilton Island, hvor du har den sidste nat. En morgenmad, to frokost og en middag er inkluderet i opholdet på Hardy Reef.

Reefsleep på Great Barrier Reef.

Reefsleep på Great Barrier Reef.

Få mere information om Reefsleep

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

86 20 45 20

Man-fre 08.30 - 16.30

Få et skræddersyet rejseforslag

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Australienrejsers persondatapolitik.