Vælg en side

Phillip Island and Private Penguin Experience

Læs mere

Phillip Island and Private Penguin Experience

Dagsudflugt:

Phillip Island and Private Penguin Experience

}

12 timer

Phillip Island

p

Afrejse fra Melbourne

Hele året

Kontakt os for pris

Program

Phillip Island ligger små 140 kilometer sydøst for Melbourne. Øen er kendt for sit unikke dyreliv og specielt de mange pingviner, der holder til her. Hver aften ved solnedgang kommer pingvinerne tilbage i flok og vandrer fra havet op til deres reder i klitterne – kendt som “Penguin Parade”. Dagsturen er for maksimum 12 personer og er inklusiv ”Penguin Parade” og andre spændende oplevelser på Phillip Island.

Hele øen er beskyttet område grundet det unikke dyreliv og natur. Ved turens start bliver du hentet på hotellet om formiddagen, og der er lagt flere stop ind på turen på vej til Phillip Island, blandt andet på en vingård, chokoladefabrik, Churchill Island og Koala Conservation Centre. På fastlandet er koalaen en truet dyreart, da dens naturlige leveområder bliver mindre og mindre. Der er derfor kun få steder tilbage, hvor man stadig kan opleve koalaerne i deres naturlige miljø. Men der er heldigvis centre som denne, som arbejder for at bevare koalaerne.

Om eftermiddagen er I fremme ved stranden, hvor pingvinerne holder til. Husk at slå et smut forbi besøgscentret, som har mange spændende informationer om disse søde skabninger. Efter solnedgang kommer de første pingviner op på land efter en lang dag på havet, hvor de har fisket. Det er en sjov oplevelse at se dem komme vraltende over stranden hen til deres reder, som ligger lige på skråningen overfor.

Pingvinparaden på Phillip Island. Foto: Ross Holm berg

Pingvinparaden på Phillip Island. Foto: Ross Holmberg

Få mere information om Phillip Island and Private Penguin Experience

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

86 20 45 20

Man-fre 08.30 - 16.30

Få et skræddersyet rejseforslag

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Australienrejsers persondatapolitik.