Outback to the Sea

Foto: South Australian Tourism Commission

Hjem > Ture og aktiviteter > Outback to the Sea
Kort - Eyre Peninsula

Outback to the Sea

Flerdagsudflugt

4 dage

Eyre Peninsula, Gawler Ranges

Afrejse fra Adelaide eller Port Lincoln

Hele året

Få et tilbud

Dette er turen for dig, som vil se mest muligt af Australiens varierede og fascinerende dyreliv på kort tid. Undervejs oplever du ægte outback i naturreservater og dyrelivet i både salt- og ferskvand.

Vi begynder og afslutter turen i kystbyen Port Lincoln i Syd-Australien, en kort flyvetur fra Adelaide. Rejsen til og fra Port Lincoln sørger man for selv. Ellers inkluderer turen overnatning af god standard, turguide, entrébilletter, tre måltider om dagen, snacks, kaffe/te og vin om aftenen.

Dag 1: Mikkira Station og Kangaluna camp

Qantas Airlines flyver morgenturen fra Adelaide og turguiden møder deltagerne ved ankomst i Port Lincoln kl. 08.45. Nogle kilometer sydvest for Port Lincoln kommer vi til Mikkira Station og oplever vilde koalaer i deres naturlige omgivelser. Efter frokost og lidt afslapning tager vi til Kangaluna Camp og møder flere dyr i det fri. Normalt ser vi tre forskellige typer kænguruer undervejs.

Dag 2: Lake Gairdner og Gawler Ranges wildlife

Vi fortsætter i outbacken på en tur, som byder på endeløse fotomuligheder. Kontrasterne og farverne er fantastiske, når det røde ørkenlandskab møder store sletter med hvidt salt – til forveksling som det arktiske landskab. Om foråret, indrammet af farverige vilde blomster. Når mørket sænker sig, står der stjernekiggeri på programmet. Nattehimlen er et spektakulært syn, både med det blotte øje og fra et digitalt teleskop.

Svøm med sjøløver i South Australia.
På Eyre Peninsula kan du svømme med søløver og delfiner. 
Foto: South Australian Tourism Commission/Caroline Fisher

Dag 3: Gawler Ranges National Park

Dagen starter i roligt tempo med mulighed for vandreture i et anderledes landskab. Her finder vi flora, fauna og geologi, som garanteret vil gøre stort indtryk. Husk kamera og rigelig med lagerplads. Dagen afsluttes med et godt glas vin til synet af solnedgangen over Sturt’s Lake.

Dag 4: Baird Bay til Elliston

Efter tre dage med outback og ferskvand sætter vi kursen mod Baird Bay på kysten. Her er der mange, der får en livslang drøm opfyldt; bade og svømme i i lavt vand, omgivet af legende, imødekommende delfiner og søløver. Især de yngste søløver elsker at lege og at være i tæt kontakt med mennesker.

Bliv bedre kendt med Outback to the Sea.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere ture og aktiviteter

Fleurieu Peninsula

Dagsudflugt