Highlights Western Australia

Foto: Tourism Western Australia

Hjem > Ture og aktiviteter > Highlights Western Australia
Rejserute - Highlights Western Australia

Klik på kortet for større format.

Highlights Western Australia

Flerdagsudflugt

8 dage/7 nætter

Perth, Fremantle, Albany, Wave Rock, The Pinnacles, Kalbarri, Monkey Mia, Geraldton

Afrejse fra Perth/Fremantle

Hele året

Få et tilbud

Denne gruppetur tager dig med til områder syd og nord for Perth, og højdepunkterne inkluderer blandt andet Albany, Wave Rock, Kalbarri National Park og Monkey Mia.

Med små grupper op til 12 personer er dette en måde at komme helt tæt på Vest-Australiens mange seværdigheder og oplevelser.

Dag 1

Første dag tager vi på en guidet tur for at opleve Perth og bydelen Fremantle, med en rig kulturel og maritim historie. Afhentning sker efter aftale og deltagerne står selv for at komme tilbage til hotellet, når turen slutter ved idylliske Swan River.

Albany Whaling Station.
Albany Whaling Station.
Foto: Tourism Western Australia

Dag 2

Perth – Albany. Vi kører til den imponerende Karri-skov i regionen Pemberton og videre til The Valley of Giants. Her kan du opleve urskov i fugleperspektiv fra The Tree Top Walk. Dagen slutter i Albany, Vest-Australiens første europæiske koloni. Overnatning på Quality Suites Banksia Gardens.

Dag 3

Albany – Hyden. Fra Mount Clarence får vi panoramaudsigt over King George Sound, hvor de første bosættere ankom i 1826. Turen går videre til jordbrugsområdet Stirling Range med dets varierende vegetation. Overnatning på Wave Rock Motel i Hyden.

Dag 4

Hyden – Perth. Efter at have besøgt Wave Rock ankommer vi til York ved frokosttid. Her får vi et indblik i, hvordan de tidligste bosættere levede i Vest-Australien med en autentisk atmosfære fra pionertiden og bygninger, hvor de originale facader er bevaret. På vej tilbage til Perth stopper vi på en Emu-farm og får fortalt om dette fascinerende dyr.

Kalbarri.
Kalbarri National Park.
Foto: Tourism Western Australia

Dag 5

Perth – Kalbarri. I dag kører vi nordpå langs kysten til Nambung National Park. Her byder enestående kalkstensformationer og et varieret plante- og dyreliv på masser af fantastiske motiver for fotografering. Kamera er et must, også på næste stop langs kystruten; Kalbarri National Park.

Dag 6

Kalbarri – Monkey Mia. Vi udforsker mere af nationalparken, og hvilken rute der følges, vil afhænge af årstiden, og hvor der er mest at opleve. Hen mod aften ankommer vi til Monkey Mia, kendt for sine delfiner, som, med få undtagelser, trækker ind mod land om aftenen. Her vil der også være tid til badning og afslapning før middagen. Standardpakken inkluderer bådtur med katamaran, hvorfra du får den bedste udsigt over den smukke og unikke kystlinje.

Monkey Mia.
Delfiner i Monkey Mia.
Foto: Tourism Western Australia

Dag 7

Monkey Mia – Geraldton. I Shark Bay er det muligt at få nærkontakt med delfinerne. På turen videre mod Geraldton, vil det være mere øde natur, I kører igennem.

Dag 8

Geraldton – Perth. Dagen begynder med rundvisning i den arkitektonisk storslåede St. Francis Xavier Cathedral. Næste stop er Moora, hvor vi oplever en eksotisk farm med vilde blomster. New Norcia byder på spansk atmosfære og et vigtigt, historisk indblik i pionertiden. Mens aftenen stadig er ung, kører en bus deltagerne tilbage til de respektive hoteller i Perth.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere ture og aktiviteter

Perth – Broome

Flerdagsudflugt

Margaret River

Dagsudflugt