Highlights of Kangaroo Island

Foto: Exceptional Kangaroo Island

Hjem > Ture og aktiviteter > Highlights of Kangaroo Island
Kort - Kangaroo Island

Highlights of Kangaroo Island

Flerdagsudflugt

2 dage/2 nætter

Kangaroo Island

Afrejse fra Adelaide

Hele året

Få et tilbud

Oplev det fantastiske dyreliv på Kangaroo Island! Øen er kendt som en zoologisk have uden hegn, hvor du får mulighed for at opleve Australiens mest ikoniske dyr på nært hold. Dyrene kan være lidt sky, når de møder mennesker. Det specielle kystlandskab er desuden en attraktion i sig selv.

Turen inkluderer transport fra Adelaide, guidede ture på øen med frokostservering, høj standard på overnatningen og fly tilbage til Adelaide fra lufthavnen på Kangaroo Island.

Dag 1

Ombord på en behagelig bus kører vi sydpå mod kysten, omgivet af strande og grønne bjergskråninger. Sidste strækning foregår til vands i en katamaran, og vel fremme på Kangaroo Island bliver gruppen taget imod af en guide, som fortæller om det varierede og spændende dyreliv på øen.

På strandene stiftes nærmere bekendtskab med dyrelivet. Sammen med guiden går vi tur ved Seal Bay, hvor en koloni af søløver leger og hviler sig mellem fisketurene i havet. Undervejs er der afsat tid til en gourmet-frokost i form af picnic i naturskønne omgivelser. Og når aftenen nærmer sig, trækker kænguruerne ud i åbent landskab for at græsse.

Dag 2

På vestsiden af øen ligger Flinders Chase National Park, som er en af de ældste og vigtigste naturreservater i Australien. Her kan du opleve et varieret dyreliv med kænguruer og koalaer i deres naturlige omgivelser. På vandringen gennem reservatet passeres det fascinerende landemærke Remarkable Rocks.

En bedre frokost serveres også denne dag i det fri. Ved Admirals Arch lever utallige sæler i et landskab formet af voldsomme naturkræfter. Aftenen nydes i afslappende omgivelser, og i lighed med resten af regionen, er der høj standard på restauranterne på Kangaroo Island.

Dag 3

Flyet fra Kingscote Airport har afgang kl. 10.30, og turen tilbage til storbyen tager godt 30 minutter. Herfra er der transport til udvalgte steder i Adelaide.

Bliv bedre kendt med Kangaroo Island.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere ture og aktiviteter

Barossa Valley

Dagsudflugt