Søg
Generic filters
Vælg en side

Great Ocean Road - Drive/Fly

Læs mere

Great Ocean Road – Drive/Fly

Dagsudflugt:

Great Ocean Road – Drive/Fly

}

9-10 timer

Great Ocean Road

p

Afrejse fra Melbourne

Hele året

Kontakt os for pris

Program

Great Ocean Road, en af Australiens flotteste kyststrækninger, bugter sig langs Victorias stejle kyst. Undervejs passerer du surfer-strande i verdensklasse, som den legendariske og krævende Bells Beach, afsondrede bugter og stejle klipper.

Klippeformationerne Twelve Apostles er den mest kendte attraktion, og på denne tur får du mulighed for at se “apostlene” fra luften! På denne fantastiske dagstur ser du nemlig det allerbedste, området har at byde på! Vi kører først gennem de flotteste dele af Great Ocean Road, for derefter at se området fra luften i helikopter.

På vej til helikopteren kommer du forbi Bells Beach og det historisk kendte fyrtårn Split Point Lighthouse i Aireys Inlet. Du besøger også den skønne ferieby Lorne og kan beundre den spektakulære bjergvej mellem Lorne og Apollo Bay. Du får også tid til at hilse på vilde koalaer og se nogle af Australiens farverige fugle, før der serveres frokost af høj standard på en restaurant i Apollo Bay. Fra Apollo Bay går turen til helikopteren, og du kan glæde dig til en af de smukkeste helikopterture som findes, med førsteklasses udsigt over blandt andet the Twelve Apostles, Moonlight Head, The Cape Otway Light Station, Gibson’s steps og Loch Ard Gorge. På turen tilbage til Melbourne kører du gennem naturskønne Great Otway National Park.

Turen varer 9 -10 timer. Morgente og frokost er inkluderet i prisen.

London Bridge på Great Ocean Road.

London Bridge på Great Ocean Road.

Få mere information om Great Ocean Road

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

86 20 45 20

Man-fre 08.30 - 16.30

brian

BRIANS TIPS:

Bestiller du hele rejsen samlet på ét sted, er du meget bedre stillet ved forsinkelser og andre uforudsigelige hændelser.

Få et skræddersyet rejseforslag

Reiseforslag - generell

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Australienrejsers persondatapolitik.