French & Phillip Island Wildlife Expedition

.

Hjem > Ture og aktiviteter > French & Phillip Island Wildlife Expedition
Kort - Phillip Island

French & Phillip Island Wildlife Expedition

Dagsudflugt

12 timer

French Island og Phillip Island

Afrejse fra Melbourne

Hele året

Få et tilbud

Phillip Island ligger små 140 kilometer sydøst for Melbourne. Øen er kendt for sit unikke dyreliv og specielt de mange pingviner, der holder til her. Hver aften ved solnedgang kommer pingvinerne tilbage i flok og vandrer fra havet op til deres reder i klitterne – kendt som “Penguin Parade”. Dagsturen er for maksimum 12 personer og er inklusiv ”Penguin Parade” og andre spændende oplevelser.

Før vi ankommer til den berømte pingvin-ø Phillip Island, går turen til French Island, en perle af et vildmarksreservat. Her vil der være en guidet omvisning i firehjulstrækker. På fastlandet er koalaen efterhånden en truet dyreart, fordi deres naturlige leveområder bliver stadigt mindre. Det er derfor få steder man kan opleve koalaen i sit naturlige miljø på denne måde.

Etter omvisningen på French Island sejler båden til Phillip Island, med gode muligheder for at se delfiner undervejs. Hele øen er beskyttet område på grund af dyrelivet, og naturen er fantastisk.

Om eftermiddagen er I fremme ved stranden, hvor pingvinerne holder til. Husk at slå et smut forbi besøgscentret, som har mange spændende informationer om disse søde skabninger. Efter solnedgang kommer de første pingviner op på land efter en lang dag på havet, hvor de har fisket. Det er en sjov oplevelse at se dem komme vraltende over stranden hen til deres reder, som ligger lige på skråningen overfor.

Bliv bedre kendt med Phillip Island.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere ture og aktiviteter