Fra Melbourne til Adelaide med bus: the Great Ocean Road Tour

Foto: Belinda VanZanen

Hjem > Ture og aktiviteter > Fra Melbourne til Adelaide med bus: the Great Ocean Road Tour
Kort - Melbourne, Great Ocean Road, Adelaide

Klik på kortet for større format.

Fra Melbourne til Adelaide med bus: The Great Ocean Road Tour

Flerdagsudflugt

4 dage/3 nætter

Great Ocean Road

Afrejse fra Melbourne

Hele året. Afrejse hver mandag.

Få et tilbud

Great Ocean Road er den berømte kystvej mellem Melbourne og Adelaide på Australiens sydkyst. Her ligger seværdighederne tæt, hvor landet møder vandet i et spektakulært kystlandskab med et fascinerende og varieret dyreliv.

Med denne udflugt når rejsegruppen mange af de højdepunkter, som regionen har at byde på. Aktive dage med bus og til fods efterfølges af afslappende aftener med førsteklasses mad og beværtning på 4-stjernede hoteller. Turen forløber over fire dage / tre nætter med morgenmad og frokost undervejs inkluderet i prisen.

Dag 1: Melbourne – Port Campbell

Great Ocean Road er 243 kilometer lang og kan inddeles i tre zoner; Surf Coast, Otway Ranges og Shipwreck Coast. Den første dag er vi på Surf Coast, hvor udsigterne og fotomulighederne er enestående, og vi kan forvente at se koalaer og kænguruer i deres rette element. Efter frokost i kystbyen Wye River fortsætter vi med en guidet vandretur i tempereret regnskov, og ikke mindst den berømte stenformation, The Twelve Apostles. Disse fascinerende kalkstensformationer er formet af havet, der ustandseligt slår ind mod kysten.

Dag 2: Port Campbell – Port Fairy

Ved solopgang kan vi se apostlene, og mod et tillæg i prisen er det også muligt at komme med på en kort helikoptertur over området.

Derefter går turen ind i landet for at besøge Allansford Cheese Factory for at smage på lokale delikatesser. Efter frokost er der en lærerig introduktion til flora, fauna og aboriginernes historie i regionen i Tower Hill Wildlife Park. Dagens endestop er fiskerlandsbyen Port Fairy, som har et rigt udvalg af restauranter og pubber.

Dag 3: Port Fairy – Penola

På den tredje dag krydser vi statsgrænsen mellem Victoria og South Australia og tager turen til naturfænomener som den vulkanske sø Blue Lake og synkehullet Umpherstone, en kollapset kalkstengrotte, der med tiden er blevet en frodig, nedsænket botanisk have – perfekt til en lille vandretur.

Middagen spiser vi sammen på Pipers of Penola, en berømt gourmetrestaurant, der har lokaler i hvad der engang var en kirke.

Dag 4: Penola – Adelaide

Den sidste dag skal vi omkring anerkendte vindistrikter med mulighed for prøvesmagning. Vi krydser floden Murray med færge i naturskønne omgivelser, og besøger flere steder af historisk betydning; Fra udgravninger af fossiler fra en fjern fortid, til Hahndorf hvor indflydelsen fra kolonitidens tyske bosættere stadig viser sig tydeligt. Ankomst Adelaide er ca. kl. 18.00.

Bliv bedre kendt med The Great Ocean Road Tour.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere ture og aktiviteter

Great Ocean Road

Dagsudflugt

Great Ocean Road, Phillip Island, Wilsons Prom

Flerdagsudflugt