Delfincruise Adelaide

Foto: Mish and Kirk

Hjem > Ture og aktiviteter > Delfincruise Adelaide
Kort - Adelaide

Delfincruise

Dagsudflugt

4 timer

Adelaide

September – juni

Få et tilbud

Synes du at delfiner er fantastiske, så er denne tur lige noget for dig. Det er en formiddags tur med båden ”Temptation”.

Under turen kan du blive på båden eller hoppe i havet og svømme med delfiner.

Du bliver hentet på dit hotel i Adelaide kl. 07:00, og kursen sættes mod havnebyen Glenelg. Her får du de nødvendige informationer om turen og din våddragt udleveres. De næste 2 – 3 timer er du enten ombord på båden ”Temptation” eller i vandet og svømmer med delfiner. Turen går tilbage til Adelaide kl. 11:30.

Delfiner er fascinerende og nysgerrige væsner, og det er en helt utrolig oplevelse, at få lov at svømme med vilde delfiner. Båden ”Temptation” var den første båd i South Australia som fik tilladelse til at sejl turister du for at svømme sammen med delfinerne og studere dem på nærmeste hold i deres naturlige miljø. I bugten syd for Adelaide er der rigtig mange delfiner, du behøver slet ikke lede efter dem, de plejer at komme hen til båden helt af sig selv. Besætningen på båden er meget erfaren, og de kan næsten garantere at du oplever delfiner på nært hold. Men husk, at det er vilde dyr, så det er aldrig til at vide hvor mange delfiner der dukker op, og hvor længe de bliver ved båden.

Våddragt, maske og snorkel er inkluderet i turen, men husk at medbringe kamera og håndklæde.

Turen afgår dagligt, dog ikke i juli og august måned.

Bliv bedre kendt med delfincruiset.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere ture og aktiviteter