Darwin til Ayers Rock, inklusiv Kakadu og Uluru

Foto: Tourism NT/Yuri Kardashyan

Kart Darwin til Ayers Rock.

Darwin til Ayers Rock, inklusiv Kakadu og Uluru

Flerdagsudflugt

11 dage

Darwin, Kakadu, Litchfield, Katherine, Alice Springs, Ayers Rock

Afrejse fra Darwin
Spørg os om tilsvarende tur modsatte vej med afrejse fra Ayers Rock/Alice Springs.

Hele året

En længere tur for den eventyrlystne, som sammen med ligesindede ønsker at opleve nogle af Australiens mest kendte og ikoniske steder i Northern Territory.

Inklusiv i pakken er en guidet tur hver dag, 22 måltider, 6 udendørs overnatninger og 4 indendørs af enkel standard. Det er muligt at lave enkelte tilpasninger i rejseplanen, i forhold til hvilke steder, man kommer fra, og hvor man skal hen.

Ekspeditionen er baseret på, at deltagerne bidrager aktivt undervejs. Det vil sige, hjælper guiden og hinanden med at sætte campen op, lave mad, samle brænde etc.

Dag 1: Darwin til Kakadu National Park

Bussen henter deltagerne på aftalte steder i Darwin tidligt om morgenen. Bådcruise i naturskønne Mary River Wetlands tager os ind i det kendte naturreservat, hvor store saltvandskrokodiller dominerer vandet og over 250 fuglearter regerer luften. Turen går til Bowali Visitor Center før ankomst og overnatning i Ubirr.

Dag 2: Kakadu til Litchfield National Park

Turen ind i hjertet af Kakadu foregår med firehjulstrækker, båd og til slut til fods. Her venter et meget varieret landskab med natur så flot og uberørt, at det kan tage pusten fra enhver.

Dag 3: Litchfield til Darwin

Du bruger dagen til at udforske endnu en mindeværdig nationalpark, før turen går tilbage til storbylivet i Darwin – for en kort stund.

Dag 4: Reisen til Alice Springs begynder

Afrejse fra Darwin tidlig om morgenen og ankomst til Nitmiluk National Park om eftermiddagen. Her er der rig mulighed for at udforske reservatet. Mod et tillæg kan området opleves fra flodbåd, kajak eller et mindre fly.

Dag 5: Nitmiluk til Banka Cattle Station

Turen fortsætter længere ind i outbacken, og der gøres stop ved den legendariske Daly Waters Pub, en kendt destination for eventyrlystne. Et sted, hvor gæsterne gerne konkluderer, at «dette er den bedste kolde øl, jeg nogensinde har smagt».

Dag 6: Ankomst Alice Springs

Du behøver ikke at studere kortet over Australien særlig længe, før du lægger mærke til, at der ligger en by, bogstavelig talt, «in the middle of nowhere» omtrent i kontinentets geografiske centrum. Med lufthavn og 24.000 indbyggere er byen et vigtigt knudepunkt mellem nord- og sydkysten.

Dag 7: Alice Springs

Denne dag står deltagerne selv for egne måltider og aktiviteter. Slap af, udforsk byen eller nyd dagen på pub eller cafe.

Dag 8: Alice Springs til Uluru-Kata Tjuta National Park

Vi besøger en kamelfarm og senere den ikoniske, røde Uluru-klippe til fods, mens vi venter på den helt særlige solnedgang. Når mørket sænker sig over campen, viser der sig en stjernehimmel, du ikke vidste fandtes, før du oplever den med egne øjne. Prøv at google «stargazing Australia» som en forsmag, og husk at intet billede kan afspejle dette fantastiske syn fuldstændigt.

Det er kun ved selvsyn, at det er muligt at forstå det mægtige syn af stjerner og fjerne galakser, som andre steder i verden forsvinder i såkaldt lysforurening.

Dag 9: Uluru til Kings Creek Station

Nattens stjernehimmel afløses af den magiske og farverige solopgang. Turen fortsætter den korte vej til Kata Tjuta, hvor en guidet vandretur i uberørt outback, står på programmet.

Dag 10: Kings Creek Station til Alice Springs

I Kings Canyon National Park tager en seks kilometer lang gåtur dig til steder, som naturens eget amfiteater, Lost City og Garden of Eden. Efter nogle overnatninger under åben himmel, er indkvartering og middag i Alice Springs en inkluderet del af pakken. Benyt aftenen til at slappe af eller tage en tur i byen med nye og gamle rejsevenner.

Dag 11: Alice Springs til Ayers Rock Airport

Efter en tidlig morgenmad tager du afsked med dette magiske landskab og bliver kørt til lufthavnen.

Bliv bedre kendt med The Red Centre.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

86 20 45 20

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere ture og aktiviteter

.