Daintree, Cape Tribulation 4WD Bloomfield Track

Foto: Tourism and Events Queensland

Hjem > Ture og aktiviteter > Daintree, Cape Tribulation 4WD Bloomfield Track
Kort - Daintree

Daintree, Cape Tribulation 4WD Bloomfield Track

Dagsudflugt

12 timer

Daintree Rainforest, Cape Tribulation

Afrejse fra Cairns eller Port Douglas

Hele året

Få et tilbud

Daintree er verdens ældste tropiske regnskov, og hjem for jordens største udvalg af planter og dyr. Nationalparken, som står på verdensarvlisten, er over 135 millioner år gammel. Tag med på en indholdsrig dagstur med firehjulstrækker og båd til dette spændende område.

Vi starter dagen med et flodcruise på Daintree River, før vi fortsætter til fods ind i den tropiske regnskov. Her lever dyrearter, du finder få andre steder, og de erfarne guider viser vej gennem det specielle landskab. Vi spiser frokost i det fri, og hvis du vil, kan du fodre kænguruerne, som lever i området. Efter en tur med firehjulstrækker er det tid til et forfriskende bad.

På turen afsættes der rigelig med tid til at kigge efter eksotiske dyr, lære om faunaen og ikke mindst nyde den smukke natur, hvor regnskov og azurblåt hav mødes. Dagen afsluttes med tovbane over Daintree River, før vi sætter kursen tilbage mod hotellet.

12 timers heldagstur med Pick up og Drop off fra Cairns, Northern Beaches og Port Douglas. Frokost samt formiddags- og eftermiddags-te, barbequefrokost og tropiske frugt er inklusiv.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere ture og aktiviteter

Great Barrier Reef

Flerdagsudflugt

Tropical North Queensland

Flerdagsudflugt