Søg
Generic filters
Vælg en side

Broome til Darwin – 9 dages campingtur

Læs mere

Broome til Darwin – 9 dages campingtur

Flerdagsudflugt:

Broome til Darwin – 9 dages campingtur

Program ∣ Video ∣ Bestilling

9 Day 4WD Broome to Darwin Tour
}

9 dage

Broome, Gibb River Road, Bungle Bungles, Lake Argyle, Katherine, Darwin

p

Afrejse fra Broome.
Turen går også modsatte vej, med afrejse fra Darwin.
Små grupper, max 9 personer.

Turen kører mellem april og september

Kontakt os for pris

Program

Dette er turen for dig, som holder af camping i det fri og ønsker at være tæt på naturen sammen med andre eventyrlystne deltagere. Turen er kun mulig i perioden april til september.

Overnatning foregår i såkaldte «swags», en bærbar madras med insektnet. Denne sørger turoperatøren for, men du har brug for din egen sovepose inde i dit lille mobile overnatningssted. De fleste foretrækker at sove under åben himmel, men simple telte er til rådighed, hvis man i stedet ønsker at sove i telt.

 

Dag 1: Broome til Windjana Gorge Region

Vi starter turen med at køre ind i landet og og sætter den første bushcamp op sammen, efter en dag med 6-8 kilometer vandretur fordelt på to etaper.

Dag 2: Windjana Gorge til Gibb River Road

Uden tag over hovedet er solen dit vækkeur. Vi udforsker Tunnel Creek, et ældgammelt grottesystem med hulemalerier. Allerede på vejen dertil kan mobiltelefonen trygt lægges væk, på grund af manglende dækning. Turen fortsætter ad grusveje, som kun er fremkommelige med firehjulstrækker. Frokost spiser vi ved vandfaldet Bell Gorge.

Dag 3: Gibb River Road

Størstedelen af dagen tilbringes ved Manning Gorge. Der vil være flere bademuligheder undervejs, udover at vi på vejen er nødt til at svømme over en flod. Totalt bevæger vi os ca. 5 kilometer til fods.

Dag 4: Gibb River Road til El Questro Station

Turen vil ikke være længere end omkring 3 km i dag. På den anden side bliver køretøjet sat på prøve, når lave flodbredder skal krydses på vej længere ind i landet. På turen gennem det smukke landskab med smalle kløfter og dale, vil der være bademuligheder.

Dag 5: El Questro Station til Purnululu National Park

Vi ankommer til Purnululu National Park, også kendt som «the Bungle Bungles», og bliver der i to dage. Mange ser besøget her som højdepunktet på turen. Rejsen har taget os langt ind i kontinentet, ikke mange kilometer fra grænsen mellem Western Australia og Northern Territory.

Dag 6: Purnululu National Park

Gårsdagens camp blev rejst på et udsigtspunkt for at kunne nyde det spektakulære syn af solnedgangen. Herfra får vi også en glansbilledagtig udsigt, når solen står op igen. Dagen byder på korte gåture for at opleve det specielle landskab. Mod et tillæg er det også muligt at se nationalparken fra et lille fly.

Dag 7: Purnululu National Park til Lake Argyle

På vej til Lake Argyle kører vi inden om Kununurra, en klassisk, mindre «outback-by». Det er også første gang på en uge, at vi ser tegn på civilisation. Og ikke mindst – mobiltelefonerne modtager signaler igen. Her bliver der nogle timer til fri disposition, mens guiden sørger for opfyldning af forsyninger. En kort køretur videre leder os til enorme Lake Argyle, hvor vi efter en bådtur ender på en øde ø for overnatning.

Dag 8: Lake Argyle til Keep River National Park

Båden tager os tilbage til bilen, inden vi fortsætter til næste nationalpark. Keep River ligger helt tæt på Northern Territory og byder på flotte turmuligheder og indbydende steder for at opsætte vores sidste bushcamp sammen.

Dag 9: Keep River til Darwin

Vi udnytter den sidste dag godt og udforsker enten Katherine Gorge eller Edith Falls – begge hvis tiden tillader det. Omkring kl. 18 er ekspeditionen tilbage i Darwin efter halvanden uge som garanteret aldrig går i glemmebogen.

Få mere information om Broome til Darwin – 9 dages campingtur

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

86 20 45 20

Man-fre 08.30 - 16.30

Få et skræddersyet rejseforslag

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Australienrejsers persondatapolitik.