5 Day Kakadu, Arnhem land and Cobourg Peninsula tour

Foto: David Hancock/SkyScans

Hjem > Ture og aktiviteter > 5 Day Kakadu, Arnhem land and Cobourg Peninsula tour
Kort - Kakadu National Park

5 Day Kakadu, Arnhem Land and Cobourg Peninsula tour

Flerdagsudflugt

5 dage

Kakadu National Park, Arnhem Land

Afrejse fra Darwin

Turen kører mellem maj og oktober.

Få et tilbud

I løbet af de næste fem dage vil du opleve et af Australiens mest spændende vildmarksområder. Du vil ikke blot opleve klippekunst, vandfald, smuk natur og spændende liv, du vil også besøge øde områder, de færreste kommer til at opleve.

På den første dag bliver du bedre bekendt med Kakadu National Park, der er Australiens største nationalpark. Hold udkig efter saltvandskrokodiller og spændende fugle på Corroboree Billabong. Du vil også opleve nogle af de smukke vandfald og klippeformationer, der har været med til at gøre Kakadu så attraktiv.

Cobourg Coastal Camp.
Smag delikatesser fra havet.
Foto: David Hancock/SkyScans

På dag 2 krydser du ind i aboriginernes land, Arnhem Land. I dag vil du besøge et lille aboriginer samfund og se Australiens fineste klippekunst. Dagen afsluttes på Cobourg Peninsula. Her ligger der en unik camp ved kysten, hvor du skal bo de næste tre nætter.

På dag 3 udforsker du livet til søs i den største marinepark i Nothern Territory. Livet under vandet er helt exceptionel. Det er muligt at se op til seks forskellige skildpaddearter, foruden delfiner, hajer, krokodiller, rokker, krabber og massevis af fisk. Prøv lykken med en fiskestang og se hvad du får på krogen!

Prøv lykken med fiskestanga.
Prøv lykken med fiskestangen.

På dag fire udforsker vi en anden del af Cobourg med firhjulstrækker. Du vil blandt andet søge efter krabber ved hjælp af gamle aboriginske jagtteknikker, og besøge et særligt vådområde, der er opført på RAMSARs bevarelsesliste (en international miljøaftale oprettet af UNESCO).

Den sidste dag går turen fra Cobourg, tilbage gennem Arnhem Land og ind i Kakadu. Stræk benene på en gåtur op ad klippeformationen Ubirr. På vej op kan du se klippekunsten, som Ubirr er kendt for, før du på toppen bliver belønnet med en fantastisk udsigt over Kakadus vådområder. Turen slutter i Darwin.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere ture og aktiviteter

Darwin – Broome

Flerdagsudflugt