Søg
Generic filters
Vælg en side

4WD Kakadu and Litchfield Tour

Læs mere

4WD Kakadu and Litchfield Tour

Flerdagsudflugt:

4WD Kakadu and Litchfield Tour

}

3 dage

Litchfield National Park, Kakadu National Park

p

Afrejse fra Darwin

Turen kører mellem maj og oktober.
En lignende tur kører i perioden november-april.

Kontakt os for pris

Program

Eventyr, stil og kvalitet er alle betegnende ord for denne tur. Deltagergruppen består af max. 17 personer, og transporten foregår i firehjulstrækkere. Overnatningen finder sted på private teltpladser i permanente safaritelte med senge. For de, som ønsker lidt ekstra komfort, er der mulighed for at opgradere til lodge med aircondition.

Turens indhold afhænger af sæsonen, sommer (regntid) og vinter (den tørre årstid). Her har vi beskrevet turen, som foregår om vinteren i Australien, dvs. mellem maj og oktober.

Dag 1:
Fra dit hotel i Darwin går turen til Litchfield Nationalpark. Imponerende vandfald, naturlige swimmingpools og et rigt dyreliv venter dig her.

Vi besøger Wangi Falls, Litchfields mest kendte vandfald, og du kan tage et forfriskende bad ved Florence Falls, som er det bedste sted at bade i nationalparken. Vi spiser frokost i parken, før vi fortsætter til Kakadu National Park. Vel fremme ved vores teltplads nyder vi middag under stjernehimlen.

Dag 2:
Du kan ikke tage til Kakadu National Park uden at besøge Yellow Water, så i dag er der bådtur på Yellow Water Billabong for at se de berygtede krokodiller, som lever her, og resten af det unikke dyreliv langs floden. Vi fortsætter for opleve på hulemalerierne ved Nourlangie Rock.

Efter frokost besøger vi Bowali Visitor Centre. Derefter skal vi se aboriginske hulemalerier ved Ubirr og ikke mindst nyde den fantastisk udsigt over området.

Dag 3:
På turens sidste dag kører vi til Twin og Jim Jim Falls. Vi skal beundre de spektakulære vandfald med bil, båd og til fods. Vi når frem til begge vandfald gennem kuperet terræn, men udsigten som møder dig er bestemt en gåtur værd. Nyd udsigten godt, inden vi sætter kursen tilbage mod hotellet i Darwin.

Turen inkluderer overnatning, transport, ture, guider, tre morgenmad, to frokoster og to middage.

Yellow Water Billabong i Kakadu.

Yellow Water Billabong i Kakadu.

Permanent teltcamp i Kakadu.

Permanent teltcamp i Kakadu. Foto: www.stephenpearcephoto.com

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

86 20 45 20

Man-fre 08.30 - 16.30

Få et skræddersyet rejseforslag

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Australienrejsers persondatapolitik.