3 dages vandretur: Paparoa Track

Foto: Martin Valigursky - stock.adobe.com

Hjem > Ture og aktiviteter > 3 dages vandretur: Paparoa Track
Kort - West Coast

3 dages vandretur: Paparoa Track

Flerdagsudflugt

4 dage / 3 nætter

Paparoa National Park

Hele året

Få et tilbud

Denne tur er den seneste i rækken af Great Walks of New Zealand. Stien går gennem i Paparoa National Park på sydøens vestkyst.

Dette er en relativt krævende vandretur, især i regnvejr, når jorden bliver blødere. Med andre ord skal du være i almindeligt god fysisk form, være vant til at gå i terræn samt medbringe dine egne vandresko, som skal være gået til på forhånd.

På forespørgsel kan turen gennemføres med mountainbike. For familier med børn anbefales det at bruge fire dage på turen.

Turen foregår uden guide, men stien er afmærket. På vej gennem Paparoa Range venter et varieret og dramatisk landskab. Ved turens begyndelse befinder man sig omtrent 300 meter over havets overflade, og når op på ca. 1100 meter på det højeste.

Dag 1 (20 km, ca 7-8 timer)
Efter ankomst til Birds Ferry Lodge aftenen før, er det op til tidlig morgenmad inden køreturen til Punakaiki for at parkere udlejningsbilen. Bagage der ikke skal med på selve vandreturen kan opbevares på Birds Ferry Lodge. Den første dag bliver der mange kilometer og højdemeter at tilbagelægge. Undervejs vil man kunne se tydelige spor efter dengang der foregik guldgravninger på stedet, og efterhånden som man nærmer sig de højeste partier, venter en spektakulær udsigt.

Dag 2 (19 km, ca 5-7 timer)
Turen fortsætter i højlandet, med sparsom vegetation og fantastiske udsigtspunkter. Distancen er også solid denne dag, men uden stigning.

Dag 3 (16 km, ca 4-5 timer)
Undervejs på etapen går det mod lavlandet igen. De vejrbidte skove i højden bliver gradvist til frodige regnskove. Med mountainbike følges en separat rute.

Tilbage på Birds Ferry Lodge venter der et varmt bad, 30 minutters massage og en middag som kommer til at smage ekstra godt efter tre dage på tur.

Inkluderet i prisen:
2 nætter på Birds Ferry Lodge med morgenmad og aftensmad
2 nætter i turisthytte undervejs
Stiafgift til nationalparken
30 minutters massage

Få mere information om Paparoa Track.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere ture og aktiviteter

Kaikoura

Dagsudflugt