3 dage på Great Ocean Road, Phillip Island & Wilsons Prom

Foto: Mark Watson

Hjem > Ture og aktiviteter > 3 dage på Great Ocean Road, Phillip Island & Wilsons Prom
Kort - Melbourne, Great Ocean Road, Mornington, Phillip Island og Wilsons Prom

Klik på kortet for større format.

3 dage på Great Ocean Road, Phillip Island & Wilsons Prom

Flerdagsudflugt

3 dage

Great Ocean Road, Phillip Island, Wilsons Promontory

Afrejse fra Melbourne

Hele året

Få et tilbud

Denne 3-dages tur byder på nogle af Victorias absolutte højdepunkter. Vi skal følge en af Australiens flotteste kyststrækninger, Great Ocean Road, besøge den fascinerende pingvin-ø Phillip Island og udforske nationalparken Wilsons Prom.

Dag 1

Fra Melbourne går turen til Port Cambell, hvor vi begynder vores eventyr langs Great Ocean Road. Vi skal naturligvis opleve de ikoniske 12 apostle, klippeformationerne som måske er den mest berømte attraktion langs Great Ocean Road. Et besøg til spektakulære Loch Ard Gorge står også på programmet, før vi fortsætter til regnskoven Otway Ranges. Vi laver flere stop langs vejen, og der bliver masser af muligheder for at spotte kænguruer og koalaer. Dagens sidste stop, før vi checker-in på Beacon Resort i Queenscliff, er Split Point Lighthouse på Aireys Inlet.

Dag 2

Dagens første oplevelse, er den smukke halvø Mornington Peninsula. Vi sejler til byen Sorrento, kendt for sine farverige små badehuse på stranden. Fra Sorrento går turen videre til Moonlit Sanctuary Wildlife Conservation Park, hvor du får mulighed for at fodre kænguruer og wallabies, tage billeder med koalaer og lære mere om dyrene i parken. Herfra tager vi til Phillip Island, hvor vi besøger The Nobbies, et spektakulært område med rigt fugleliv, Seal Rocks, som har Australiens største koloni af sæler, og på guidet tur i Phillip Island Panny’s Chocolate Factory.

Om aftenen skal vi naturligvis opleve den berømte pingvin-parade. Hver dag ved solnedgang kommer pingvinerne tilbage fra en dag på havet og dette specielle fænom er kendt som ‘Penguin Parade’. Det er en sjov og interessant oplevelse at se pingvinerne vralte hen over stranden og op til deres huler i sandklitterne. Overnatningen foregår på Phillip Island.

Dag 3

I dag skal vi til Wilsons Prom, en imponerende nationalpark med kridhvide strande, turkisblå bugter og høje bjerge. Her finder du også et rigt dyreliv med både kænguruer, wombats, emuer og en stribe fuglearter. Der tilbydes to forskellige vandreture i området, som begge garanterer fantastiske naturscenerier. Hen på eftermiddagen vender vi tilbage til Melbourne.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere ture og aktiviteter