Søg
Generic filters
Vælg en side

2 Day Kangaroo Island in Style

Læs mere

2 Day Kangaroo Island in Style

Flerdagsudflugt:

2 Day Kangaroo Island in Style

}

2 dage

Kangaroo Island

p

Afrejse fra Adelaide

Hele året

Kontakt os for pris

Program

Kangaroo Island er kendt for sit rige dyreliv, og meget af Australiens oprindelige flora og fauna er her stadig. Det er ikke uden grund, at Kangaroo Island kaldes en zoologisk have uden hegn, og et besøg her er et must, når du er i South Australia.

Har du lyst til en tur ud over det sædvanlige? Da bør du prøve 2 Day Kangaroo Island in Style. Fantastiske guider med stor viden om øen, lækker mad og biler af høj standard gør dette til en af de allerbedste ture, som tilbydes på Kangaroo Island.

Sammen med Exceptional Kangaroo Island, tilbyder vi en to-dages tur til Kangaroo Island med fly fra Adelaide og overnatning på en gård. Turen foregår i små grupper (max 12 personer) og 4WD. Hvis du ønsker det, kan denne tur også arrangeres som en privat tur.

Dag 1:

Vi flyver fra Adelaide og bliver mødt af guiden ved ankomst til Kangaroo Island. Vi fortsætter på vandretur i eucalyptus-skoven og kigger efter koalaer, som tager en lur i træerne. Et besøg i området, hvor verdens mest sjældne papegøje holder til, og søgning efter kænguruer og wallabies i det fri, står også på programmet.

Efter en dejlig frokost fortsætter turen til Seal Bay, hvor guiden tager os med på vandretur blandt søløver på stranden. Middag og overnatning på Stranraer Homestead, en fårefarm som har været ejet gennem flere generationer af familien Wheatons, eller Mollys Run, en villa med en fantastisk beliggenhed, hjemlig atmosfære og blot 3 værelser.

Dag 2:

Efter morgenmad besøger vi Flinders Chase National Park, hjemsted for kænguruer, myrepindsvin, koalaer og utallige fuglearter. Du vil se Remarkable Rocks og senere Admirals Arch, som er hjem for en stor koloni sæler. Efter frokost i det fri er der lidt ekstra tid til at udforske Kangaroo Island, før flyet returnerer til Adelaide hen på eftermiddagen.

To frokoster, en middag og en morgenmad er inkluderet.

Se søløver på Seal Bay på Kangaroo Island.

Se søløven på Seal Bay på Kangaroo Island. Foto: SATC

Oplev det rige dyreliv på Kangaroo Island.

Oplev det rige dyreliv på Kangaroo Island.

Få mere information om Kangaroo Island

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

86 20 45 20

Man-fre 08.30 - 16.30

maja

MAJAS TIPS:

Tag altid en snak med os før du bestiller flyrejsen på nettet - det kan du spare mange penge på.

Få et skræddersyet rejseforslag

Reiseforslag - generell

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Australienrejsers persondatapolitik.