2 Day Kangaroo Island in Style

Foto: Tourism Australia

Hjem > Ture og aktiviteter > 2 Day Kangaroo Island in Style
Kort - Kangaroo Island

2 Day Kangaroo Island in Style

Flerdagsudflugt

2 dage

Kangaroo Island

Afrejse fra Adelaide

Hele året

Få et tilbud

Kangaroo Island er kendt for sit rige dyreliv, og meget af Australiens oprindelige flora og fauna er her stadig. Det er ikke uden grund, at Kangaroo Island kaldes en zoologisk have uden hegn, og et besøg her er et must, når du er i South Australia.

Har du lyst til en tur ud over det sædvanlige? Da bør du prøve 2 Day Kangaroo Island in Style. Fantastiske guider med stor viden om øen, lækker mad og biler af høj standard gør dette til en af de allerbedste ture, som tilbydes på Kangaroo Island.

Sammen med Exceptional Kangaroo Island, tilbyder vi en to-dages tur til Kangaroo Island med fly fra Adelaide og overnatning på en gård. Turen foregår i små grupper (max 12 personer) og 4WD. Hvis du ønsker det, kan denne tur også arrangeres som en privat tur.

Dag 1

Vi flyver fra Adelaide og bliver mødt af guiden ved ankomst til Kangaroo Island. Vi fortsætter på vandretur i eucalyptus-skoven og kigger efter koalaer, som tager en lur i træerne. Et besøg i området, hvor verdens mest sjældne papegøje holder til, og søgning efter kænguruer og wallabies i det fri, står også på programmet.

Efter en dejlig frokost fortsætter turen til Seal Bay, hvor guiden tager os med på vandretur blandt søløver på stranden. Middag og overnatning på Stranraer Homestead, en fårefarm som har været ejet gennem flere generationer af familien Wheatons, eller Mollys Run, en villa med en fantastisk beliggenhed, hjemlig atmosfære og blot 3 værelser.

Dag 2

Efter morgenmad besøger vi Flinders Chase National Park, hjemsted for kænguruer, myrepindsvin, koalaer og utallige fuglearter. Du vil se Remarkable Rocks og senere Admirals Arch, som er hjem for en stor koloni sæler. Efter frokost i det fri er der lidt ekstra tid til at udforske Kangaroo Island, før flyet returnerer til Adelaide hen på eftermiddagen.

To frokoster, en middag og en morgenmad er inkluderet.

Bliv bedre kendt med Kangaroo Island.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere ture og aktiviteter