Søg
Generic filters
Vælg en side

Vores rejsespecialister

Vores rejsespecialister

Hils på vores rejsespecialister

Maja Ballisager Møller

Maja Ballisager Møller

Rejsekonsulent

Tel. + 45 86 20 45 23
[email protected]

Brian Friis Jensen

Brian Friis Jensen

Rejsekonsulent

Tel. +45 86 20 45 22
[email protected]

Carl Erik ”Calle” Larsen

Carl Erik ”Calle” Larsen

Rejsekonsulent

Tel. +45 86 20 45 27
[email protected]

Ohm Narasak Strobel

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent

Tel. +45 86 20 45 25
[email protected]

Thomas Paaske Hansen

Thomas Paaske Hansen

Sales Manager

Tel. +45 86 20 45 21
[email protected]

Maja Ballisager Møller

Rejsekonsulent

I 2006 rejste Maja til Australien for første gang på familieferie i 1,5 måned og vendte tilbage til landet i 2013 på egen hånd for at arbejde og rejse rundt i et halvt år. Maja har blandt andet oplevet storbylivet i Brisbane, Sydney og Adelaide, det øde outback i central Australien og Ayers Rock, samt Darwin og Cairns. Derudover har hun sejlet rundt i øriget Whitsunday og oplevet alt hvad der er af tropiske strande og selvfølgelig Great Barrier Reef. På seneste rundrejse Down Under oplevede hun blandt andet det bedste af Sydaustralien, som er helt ekseptionel gode på mad og vin i Adelaide-området, samt vild natur på Kangaroo Island.

Da Maja rejste til Australien i 2013, har hun skiftevis arbejdet og kørt op ad den fantastiske østkyst fra Sydney til Cairns i egen camper. Australien er et helt fantastisk land, som byder på alt hvad hjertet begærer. Maja her derfor mange favoritter, men hun er dog helt vild med blandt andet Cairns-området, som byder på hyggelige kystbyer, lækre strande, regnskov og koralrev. Derudover er hun vild med alt det central Australien byder på af naturfænomener og helt øde landskaber.

Maja har udover sin rejseerfaring, studeret turisme og arbejdet flere år i rejsebranchen.

Du kan ringe til Maja på 86204523, eller sende hende en e-mail her.

Brian Friis Jensen

Rejsekonsulent

Brian rejste første gang rundt i Australien som backpacker i 2001, siden har han været på 5 rejser til Australien med bl.a et længere roadtrip på 7 uger fra Perth til Darwin.

Hans favoritsteder i Australien er Western Australia, Eyre Peninsula og Cobourg Peninsula:
”De er nogle af de mindst udforskede dele af Australien, men som har virkeligt meget at byde på. Naturen, historien, dyrelivet, distancerne, de øde områder, og de smukke uberørte strande hvor evolutionen nærmest ser ud til at være startet”

Ud over Australien har Brian rejst rundt i New Zealand 2 gange og besøgt rigtig mange af de populære steder bla. Queenstown, Milford Sound, Franz Josef Glacier, Tongariro, Napier og Rotorua.

Hans favoritsted i New Zealand er Mt. Aspiring Nationalpark:
“Naturen, bjergene og de utroligt smukke omgivelser gør det til et perfekt sted at slippe væk fra omverdenen, dette sted er et must do for alle rejsende til New Zealand”

Brian har arbejdet hos Australienrejser siden maj 2011. Han har arbejdet i rejsebranchen som rejsekonsulent siden 2002, og rejst i over 50 lande i verden.

Du kan ringe til Brian på 86 20 45 22, eller sende ham en email.

Carl Erik ”Calle” Larsen

Rejsekonsulent

Calle rejste til Australien første gang i 1995 hvor han boede en måned hos en lokal familie nord for Cairns og tiden blev brugt på ture til regnskov og rev. Opholdet ved Cairns blev efterfulgt af en uge i Red Center, hvor han bl.a. oplevede Uluru (Ayers Rock), Kata Tjuta (The Olgas) og Kings Canyon.

Siden er han vendt tilbage til det fantastiske land flere gange og bl.a. besøgt familie i Yarra Valley øst for Melbourne, rejst rundt på Whitsunday-øerne og brugt Port Douglas i det nordlige Queensland som base for yderligere udforskning af Great Barrier Reef, Kuranda og Daintree-regnskoven. Han har travet gader og stræder tynde i pulserende Sydney, kravlet op på toppen af Sydney Harbour Bridge og friet på toppen af Shangri-La hotellet, med udsigt ud over havnen med den ikoniske bro og ikke mindst Sydney Opera House (hun sagde ja!).

Senest har han besøgt Perth og nydt god vin og mad i nærliggende Swan Valley og oplevet klassisk australsk outback i Coober Pedy og Flinders Ranges.

Calles favoritter i Australien er bl.a. Uluru som han synes er absolut magisk, Great Barrier Reef hvor undervandslivet tager pusten fra de fleste, og så har Sydney selvsagt en stor plads i hans hjerte.

Med over 20 år i rejsebranchen har Calle efterhånden solgt rejser til de fleste steder på kloden.

Du kan ringe til Calle på 86204527, eller sende ham en e-mail her.

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent

Ohm har mange års erfaring i branchen og har rejst i store dele af verden.

Dog er han blevet forelsket i Australien, og i sær Roadtrip langs østkysten er en af hans favorit ruter i Australien.

Camper livet er virkelig fedt, da man ikke har en bestemt plan at gå efter, derfor har man frihed til at stoppe når man vil og køre hen hvor man vil!

Ohm synes der er noget for enhver smag og så meget forskellig natur og udsigter, derfor elsker han Australien, og han kan ikke vente med at komme tilbage igen, hver gang han har været der.

Du kan ringe til Ohm på 86204525 eller sende ham en mail.

Thomas Paaske Hansen

Sales Manager

Thomas er vores salgschef på kontoret i Aarhus. Han har mange års erfaring fra rejsebanchen med sig i bagagen, og har rejst i store dele af verden.

I Australien har han tabt sit hjerte til Kangaroo Island. “Den vilde natur og dyrelivet på Kangaroo Island er bare helt fantastisk.” Men også Melbourne ynder Thomas at komme tilbage til. Det pulserende byliv omkring Southbank og Yarra River, samt stilheden i Botanical Garden, midt inde i centrum.

Thomas har rejst i Victoria, New South Wales, South Australia, Queensland og Northen Territory. Og hver stat har sin unikke charme. At sove i en “swag” under åben himmel ved Uluru (Ayers Rock) er helt vildt. Ligesom at snorkle ved Great Barrier Reef er en fatastisk oplevelse. Oplevelserne står i kø, det er bare at komme afsted.

Du kan ringe til Thomas på 86204521 eller sende ham en mail.

Start planlægningen af drømmerejsen