SØK
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Vælg en side

Vores rejsespecialister

Vores rejsespecialister

Hils på vores rejsespecialister

Maja Ballisager Møller

Maja Ballisager Møller

Rejsekonsulent

Tel. + 45 86 20 45 23
maja@australienrejser.dk

Brian Friis Jensen

Brian Friis Jensen

Rejsekonsulent

Tel. +45 86 20 45 22
brian@australienrejser.dk

Carl Erik ”Calle” Larsen

Carl Erik ”Calle” Larsen

Rejsekonsulent

Tel. +45 86 20 45 27
calle@australienrejser.dk

Mille Kjeldal Raun

Mille Kjeldal Raun

Rejsekonsulent

Tel. +45 86 20 45 24
mille@australienrejser.dk

Thomas Paaske Hansen

Thomas Paaske Hansen

Sales Manager

Tel. +45 86 20 45 21
thomas@australienrejser.dk

Maja Ballisager Møller

Rejsekonsulent

I 2006 rejste Maja til Australien for første gang på familieferie i 1,5 måned og vendte tilbage til landet i 2013 på egen hånd for at arbejde og rejse rundt i et halvt år. Maja har blandt andet oplevet storbylivet i Brisbane, Sydney og Adelaide, det øde outback i central Australien og Ayers Rock, samt Darwin og Cairns. Derudover har hun sejlet rundt i øriget Whitsunday og oplevet alt hvad der er af tropiske strande og selvfølgelig Great Barrier Reef. På seneste rundrejse Down Under oplevede hun blandt andet det bedste af Sydaustralien, som er helt ekseptionel gode på mad og vin i Adelaide-området, samt vild natur på Kangaroo Island.

Da Maja rejste til Australien i 2013, har hun skiftevis arbejdet og kørt op ad den fantastiske østkyst fra Sydney til Cairns i egen camper. Australien er et helt fantastisk land, som byder på alt hvad hjertet begærer. Maja her derfor mange favoritter, men hun er dog helt vild med blandt andet Cairns-området, som byder på hyggelige kystbyer, lækre strande, regnskov og koralrev. Derudover er hun vild med alt det central Australien byder på af naturfænomener og helt øde landskaber.

Maja har udover sin rejseerfaring, studeret turisme og arbejdet flere år i rejsebranchen.

Du kan ringe til Maja på 86204523, eller sende hende en e-mail her.

Brian Friis Jensen

Rejsekonsulent

Brian rejste første gang rundt i Australien som backpacker i 2001, siden har han været på 3 rejser til Australien med bl.a et længere roadtrip på 7 uger fra Perth til Darwin.

Hans favoritsted i Australien er Western Australia:
”Det er den mindst udforskede del af Australien, som har så meget at byde på. Maden, Vinen, Naturen, dyrelivet, distancerne, de øde områder, de smukke uberørte strande og det helt utroligt dejlige sted ved Broome”

Ud over Australien har Brian rejst rundt i New Zealand og besøgt mange af de populære steder så som, Queenstown, Milford Sound, Franz Josef Glacier, Tongariro, og Rotorua.

Hans favoritsted I New Zealand er Queenstown:
“Her er så meget at lave, se og gøre. Naturen og de utroligt smukke omgivelser gør det til et perfekt sted”

Brian har arbejdet hos Australienrejser siden maj 2011. Han har arbejdet i rejsebranchen som rejsekonsulent siden 2002, og rejst i over 45 lande i verden.

Du kan ringe til Brian på 86 20 45 22, eller sende ham en email.

Carl Erik ”Calle” Larsen

Rejsekonsulent

Calle rejste til Australien for første gang i 1995 hvor han boede hos en lokal familie nord for Cairns, så tiden blev brugt på ture til de omkringliggende regnskove og rev. Opholdet ved Cairns blev efterfulgt af en uge i Red Center, hvor han bl.a. oplevede Ayers Rock, The Olgas og Kings Canyon.

I 2011 vendte han tilbage til det fantastiske land og besøgte bl.a. sin familie i Yarra Valley nordøst for Melbourne, rejste rundt på Whitsunday-øerne og brugte Port Douglas i det nordlige Queensland som base for yderligere udforskning af Great Barrier Reef, Kuranda og Daintree-regnskoven.

Til slut havde han en uge i pulserende Sydney, hvor den bl.a. stod på Bridge Climb. Turen sluttede med et frieri på toppen af Shangri-La hotellet, med udsigt ud over havnen med den ikoniske bro og ikke mindst Sydney Opera House (hun sagde ja!).

Calles favoritter i Australien er bl.a. Ayers Rock som han synes er absolut magisk, Great Barrier Reef hvor undervandslivet tager pusten fra de fleste og så har Sydney selvsagt en stor stjerne i hans hjerte.

Med 20 år i rejsebranchen har Calle efterhånden solgt rejser til de fleste steder på kloden.

Du kan ringe til Calle på 86204527, eller sende ham en e-mail her.

Mille Kjeldal Raun

Rejsekonsulent

På barsel i øjeblikket

Mille rejste til Australien første gang i 2001 for at besøge sin familie i Brisbane og blev så forelsket i landet at hun senere rejste alene af sted som backpacker i 2004 i 9 måneder og har siden hen besøgt landet 3 gange af 3-4 ugers varighed. Mille har rejst i stort set hele Australien og har kørt camper mellem Adelaide og Melbourne, alm. bil mellem Melbourne og Sydney både langs kysten og ind og over bjergene, bus langs østkysten og med grupperejser til både Red Center og Kakadu Nationalpark. Mille har også boet lokalt ved en australsk familie som hun lærte at kende, mens hun arbejdede i vinmarkerne. Så hun har oplevet den australske venlighed helt tæt på.

Mille har også besøgt New Zealand 2 gange hvor hun bl.a. har taget turen fra Auckland til Christchurch i bus sammen med en masse andre unge mennesker samt boet i Abel Tasman og vinområderne omkring Marlborough.

Mille har mange favoritsteder i Australien, da landet har så mange flotte og smukke steder at det gør det svært at vælge kun 1. Steder som hun vil anbefale at besøge i Australien er bl.a. Melbourne, som byder på mange hyggelige gader og cafeer, kunst, kultur, sport og floden som løber lige igennem byen; stjernehimlen ved Ayers Rock som er helt spektakulær, Fraser Island – verdens største sandø som er helt unik, da man her oplever en masse smuk natur som regnskov, ferskvandssøer man kan bade i, champagne pools og et rigt dyreliv og til sidst Whitsundays i Great Barrier Reef hvor man kan komme ud og snorkle i det mest fantastisk korelrev som byder på et smukt farverigt liv under havets overflade.

Et af Mille’ favoritsteder på New Zealand er helt klart Tongariro Nationalpark, hvor hun vil anbefale at tage turen Tongariro Crossing som er en vandretur på 7-8 timer i den smukkeste natur.

Mille har været i rejsebranchen i 12 år hvoraf de sidste 6 år har været hos Australienrejser i Århus, hvor hun har siddet og skræddersyet en masse spændende rejser til vores kunder.

Du kan ringe til Mille på 86 20 45 20 eller sende hende en mail.

Thomas Paaske Hansen

Sales Manager

Thomas er vores salgschef på kontoret i Aarhus. Han har mange års erfaring fra rejsebanchen med sig i bagagen, og har rejst i store dele af verden.

I Australien har han tabt sit hjerte til Kangaroo Island. “Den vilde natur og dyrelivet på Kangaroo Island er bare helt fantastisk.” Men også Melbourne ynder Thomas at komme tilbage til. Det pulserende byliv omkring Southbank og Yarra River, samt stilheden i Botanical Garden, midt inde i centrum.

Thomas har rejst i Victoria, New South Wales, South Australia, Queensland og Northen Territory. Og hver stat har sin unikke charme. At sove i en “swag” under åben himmel ved Uluru (Ayers Rock) er helt vildt. Ligesom at snorkle ved Great Barrier Reef er en fatastisk oplevelse. Oplevelserne står i kø, det er bare at komme afsted.

Du kan ringe til Thomas på 86204521 eller sende ham en mail.

Start planlægningen af drømmerejsen

KONTAKT OS