Søg
Generic filters
Vælg en side

Vores rejser

Vores rejser til Australien og New Zealand

Lidt ekstra luksus i ferien?

Bo på nogle af Australiens og New Zealands mest unikke og luksuriøse overnatningssteder.

Park Hyatt Sydney

Park Hyatt Sydney

Park Hyatt Sydney er et moderne hotel med den allerbedste udsigt i hele Sydney. Fra hotellet kan du både se det berømte operahus og Sydney Harbour.

Sal Salis Ningaloo Reef

Sal Salis Ningaloo Reef

Sal Salis – en luksuscamp, som ligger lige dér, hvor ødemarken møder koralrevet helt yderst på Australiens vestkyst. Sal Salis miljøvenlige principper sørger for, at du som gæst har minimal indvirkning på de naturlige omgivelser.

Eagles Nest Lodge

Eagles Nest Lodge

Eagles Nest er et prisvindende overnatningssted bestående af 5 luksusvillaer med fantastisk udsigt over spektakulære Bay of Island i det nordlige New Zealand.

The Louise

The Louise

Det 5-stjernet resort, The Louise, er Barossa Valleys mest elegante overnatningsmulighed. Stedet oser af afslappende luksus, og her ligger også Appellation, som er en af Australiens allerbedste restauranter.

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge er et fantastisk hotel og det allerbedste, vi kan tilbyde, når det gælder resorts i regnskoven. Silky Oaks Lodge ligger i den tropiske regnskov ved Mossman Gorge, nord for Port Douglas.

The Boatshed

The Boatshed

The Boatshed er en perle af et overnatningssted på øen Waiheke udenfor Auckland. Nogle dage med total afslapning her, kan anbefales.

Start planlægningen af drømmerejsen