Oplev New Zealand

Denne tur giver dig mulighed for at opleve hele landet i en behagelig bus med egen turguide.

Foto: Dmitry Pichugin - stock.adobe.com

Rejseforslag

Oplev New Zealand

Rejserute - Oplev New Zealand

Højdepunkter

Auckland, Tauranga, Rotorua, Wellington, Marlborough, Christchurch, Dunedin, Fiordland, Milford Sound, Queenstown, Franz Josef

Antal dage

20 dage

Afrejse

Året rundt

Rejseform

Rejse i gruppe med rejseleder

Pris

Fra kr. 64.500 per person hvis I er to, der rejser sammen

New Zealand er et land med store kontraster, og denne tur giver dig mulighed for at opleve hele dette fascinerende land ombord på en komfortabel bus med jeres egen rejseleder. Overnatninger foregår på gode hoteller, hvor middag og vin fra lokale producenter i de fleste tilfælde er inkluderet.

Flere af dagene undervejs byder på forskellige aktiviteter og dagsudflugter, både inkluderet og ikke inkluderet, så turens deltagere får sig en skræddersyet oplevelsesrejse.

Højdepunkter

 • Tag det berømte TranzAlpine-tog gennem den smukke natur på Sydøen
 • Oplev spektakulære landskaber på et krydstogt i Milford Sound/Piopiotahi
 • Få et indblik i maorikulturen på Te Pa Tu Maori Experience
 • Se pingviner og søløver i Dunedin
 • Smag fantastisk lokal mad og vin i løbet af turen
Auckland.
Rejsen starter i Auckland.
Foto: Tourism New Zealand

Dag 1: Velkommen til Auckland

Efter ankomsten til millionbyen Auckland på Nordøen tjekker du ind på hotellet og har derefter dagen fri til at udforske på egen hånd. Tag en båd ud til vinmarkerne på Waiheke Island, eller gå en tur i det centrale Auckland. Om aftenen møder du dine nye turvenner over en god middag og et par glas vin. Den store rundrejse i New Zealand er i gang!

Dag 2: Auckland

Efter en rolig start på dagen, er det tid til lidt kultur. I besøger Aucklands maritime museum og får en lille rundvisning i Auckland. Eftermiddagen tilbringes på egen hånd, og rejselederen har mange gode forslag til hvad du kan give dig til.

Dag 3: Auckland – Tauranga

Første stop er syd for Hamilton, hvor i spiser frokost på en gård hvor mange af råvarerne dyrkes lokalt og her vil i også lære om heste og hestevæddeløb. Turen går derefter videre til havnebyen Tauranga, hvor i har eftermiddagen til fri afbenyttelse. Du kan bestige den udslukte vulkan Mount Mauao, eller slappe af på en af ​​byens strande, der anses for at være blandt de smukkeste i New Zealand.

Dag 4: Tauranga – Rotorua

I dag vil du lære kiwifrugten bedre at kende. I Te Puke får i mulighed for at smage kiwier, inden turen går videre til Rotorua. Her kan du fordybe dig i maori-kunst og besøge den traditionelle landsby Whakarewarewa Thermal Reserve, hjemsted for spruttende gejsere og kogende vandhuller. Om aftenen deltager du i Te Pa Tu Maori Experience, med et Maori-show og en traditionel hangi-middag – tilberedt i jordens naturlige varme.

Dag 5: Rotorua

Dagen er til egen disposition, og du bestemmer derfor selv hvad du vil opleve. For eksempel kan du se de selvlysende orme i de underjordiske grotter i Waitomo Caves, eller tage en tur over Rotoruas tre søer i et amfibiefartøj. Hvis du vil slappe helt af, anbefaler vi at besøge en polynesisk spa.

Waimangu Volcanic Valley.
Waimangu Volcanic Valley udenfor Rotorua.
Foto: Miles Holden

Dag 6: Rotorua – Wellington

Efter afgang fra Rotorua er første stop Huka Falls, hvor der hvert sekund strømmer 220.000 liter vand igennem. Herefter stopper i ved Lake Taupo, inden i kører forbi vulkanske områder og varieret natur i centrum af Nordøen. I slutter dagen af ​​i den helt sydlige del af Sydøen i landets hovedstad, Wellington.

Dag 7: Wellington – Blenheim

Besøg Te Papa, New Zealands nationalmuseum, før i krydser Cook-strædet med færge. I overnatter i Blenheim i det berømte Marlborough-vinområde, der er kendt for mad og vin af høj kvalitet. En lækker middag med gode drinks venter dig denne aften.

Dag 8: Blenheim – Christchurch

Kaskelothvaler og pelssæler er et almindeligt syn i Kaikoura, og hvis du er heldig kan du se dem fra land. Det er også muligt at komme med på en sightseeing-flyvetur over området. Kaikoura er berømt for deres velsmagende krebs, som du kan prøve på en af “​​fish-and-chips” restauranterne langs strandpromenaden. Efter Kaikoura kører I videre sydpå til Christchurch, der er en by med innovativ arkitektur og kunstinstitutioner, samt et stort udvalg af restauranter.

Dag 9: Christchurch – Twizel

I dag lærer i Christchurch bedre at kende på en rundtur i byen, hvor i blandt andet vil se den nye katedral bygget af pap (!), som blev bygget efter jordskælvene der ramte byen i 2010-2011. I fortsætter til landlige omgivelser i Mackenzie Country, hvor i nyder Afternoon Tea med to lokale bønder.

Dag 10: Twizel – Dunedin

New Zealand har masser af vandkraft, og i dag kører i forbi The Benmore Dam, der er New Zealands største kunstige sø. I stopper derefter i den lille kystby Omaru, inden i ankommer til Dunedin i Otago-regionen. Her kan i nyde eftermiddagen på egen hånd. Gå en tur i byen kendt som “den sydlige halvkugles Edinburgh”, tag på bryggeribesøg eller på et krydstogt for at se små pingviner.

Dag 11: Dunedin – Te Anau

Fra fårefarme til vilde bjerge, i dag er virkelig en dag fyldt med kontraster. I kører ind i den verdensarvslistede Fiordland National Park, til Te Anau, som både er navnet på Sydøens største sø og områdets by. På en udflugt ud til Pomona-øen vil i opleve et bevaringsprojekt for at redde de truede fugle på øen.

Dag 12: Te Anau – Queenstown

I dag venter et krydstogt i Milford Sound/Piopiotah, fjorden med det mest dramatiske landskab i Fiordland National Park. På vejen passerer i regnskove, enge, søer, vandfald og dramatiske dale. Dagen slutter i Queenstown, også kendt som “Adventure Capital of New Zealand”.

Milford Sound.
Naturen i Fiordland National Park er dramatisk og smuk. 
Foto: Rob Suisted

Dag 13: Queenstown

Dagen er til egen disposition og Queenstown har utallige aktiviteter at vælge imellem. Mærk for eksempel adrenalinen i en Shotover Jet, der er en lille jetbåd som sejler i halsbrækkende fart på Shotover-floden. Ønsker du en mere rolig aktivitet, kan du tage gondolen til Bob’s Peak, som giver dig en fantastisk udsigt over Queenstown og de omkringliggende bjerge. Hvis dine interesser hælder mere til mad og vin, er der vinture til Central Otago, hvor du kan smage løs på prisvindende vine. Uanset hvad du vælger, slutter dagen af ​​med et fælles krydstogt på Lake Wakatipu, der slutter på Colonel’s Homestead, hvor i får serveret en lækker gourmet barbecue-middag.

Dag 14: Queenstown – Franz Josef

I passerer Arrowtown og nogle af Central Otagos smukke turkise søer, inden i ankommer til vestkysten og Franz Josef Glacier. Hvis vejret spiller med, venter der en helikoptertur over den massive gletsjer, hvor man får et fugleperspektiv over gletsjeren og de omkringliggende bjerge.

Dag 15: Franz Josef Glacier – Punakaiki

Fra gletsjerne fortsætter turen ind i tempereret regnskov med et besøg på West Coast Treetop Walkway. Her er der 450 meter stålplatforme 20 meter oppe i luften, så man kan se de imponerende træer. Har man is nok i maven til højder, kan man klatre længere op i et 45 meter højt spiraltårn og opleve en endnu bedre udsigt. Turen går derefter videre forbi geologiske formationer som Pancake Rocks og blæsehullerne i Punakaiki.

TranzAlpine New Zealand.
Tag Tranzalpine-toget den sidste strækning til Christchurch.

Dag 16: Punakaiki – Christchurch

Sagde du øl til morgenmad? Dagen i dag starter med en morgentur på det legendariske bryggeri Monteith’s. Efter bryggerituren venter et af turens højdepunkter – i går ombord på TranzAlpine-toget, som tager jer på en naturskøn rejse gennem smukke landskaber til Christchurch på østsiden. Vel ankommet til Christchurch er det tid til en afskedsmiddag om aftenen med resten af ​​rejsefølget.

Dag 17: Afgang fra Christchurch

Efter 17 dage spækket med oplevelser er turen til New Zealand slut. Du kan flyve hjem til Danmark, eller vi kan hjælpe dig med at lave en skræddersyet plan, hvis du vil opleve mere af New Zealand på egen hånd. Eller måske vil du fortsætte din rejse til Australien, eller en af ​​Stillehavsøerne?  

Tips

Forlæng rejsen med et stop i Australien, eller kombiner New Zealand med en stillehavsø. Fiji og Cookøerne er gode at kombinere med New Zealand, og du kan få nogle afslappende stranddage før hjemrejse.

Pris

pakke 1

Fra kr. 64.500

Economy Class på fly

Pris per person i dobbeltværelse

Send forespørgsel

pakke 2

Fra kr. 78.500

Economy Class på fly

Pris per person i enkeltværelse

Send forespørgsel

pakke 3

Kontakt os for pris

Business Class på fly

Pris per person i dobbeltværelse

Send forespørgsel

Rejsefakta

Afrejse

København

Højdepunkter

Auckland, Tauranga, Rotorua, Wellington, Marlborough, Christchurch, Dunedin, Fiordland, Milford Sound, Queenstown, Franz Josef

Prisen inkluderer

 • Fly København-Auckland // Christchurch-København
 • Flyafgifter og brændstoftillæg
 • 16 nætter på 4-stjerners hotel
 • Indgangsbillet til nationalparker
 • Andre aktiviteter
 • 16 gange morgenmad, 2 frokoster, 11 middage (inkl. vin til flere af dem), 1 afternoon tea
 • Transport i moderne bus med engelsktalende rejseleder

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen.
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Øvrig information

Rejsen kan udvides eller justeres efter jeres ønsker.

Turkode

64377

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Se også

New Zealand

17 dage

Fra kr. 127.900

New Zealand

21 dage

Fra kr. 26.500