Søg
Generic filters
Vælg en side

Med lejebil gennem New Zealand

Denne tre ugers roadtrip sørger for at du får set hele landet, med god tid til at udforske spændende byer og landskaber i lejebil.

Rejseplan

Med lejebil gennem New Zealand

Rejseforslag:

Med lejebil gennem New Zealand

}

24 dage

Auckland, Bay of Islands, Coromandel Peninsula, Rotorua, Tongariro, Wellington, Nelson, Franz Josef, Queenstown, Milford Sound, Dunedin, Mt. Cook, Christchurch.

Afrejse året rundt

N

Rejse på egen hånd

Fra kr. 30.700 per person hvis I er to, der rejser sammen

Program

Denne tre ugers roadtrip sørger for at du får set hele landet, med god tid til at udforske spændende byer og landskaber i lejebil. Fra Aucklands behagelige klima og storbyliv, til den vilde og storslåede natur på de to øer, som New Zealand består af.

Høje, snedækkede bjerge og dybe fjorde i et kystlandskab, der kan minde om det norske, men med tropiske indslag af palmer, eksotisk dyreliv og betydelig flere soldage end i Norge.

På turen nyder du god mad og drikke og overnatter på kvalitetshoteller. En nøje gennemtænkt rejseplan sørger for, at du får alle de vigtigste seværdigheder med, kombineret med den frihed, det giver at færdes i bil på egen hånd.

Undervejs er det muligt at vælge alternative ruter til nogle af stederne afhængig af, hvad du vil se, og hvor meget af dagen, du vil bruge på kørsel.

Svøm med delfiner i Bay of Islands.

Svøm med delfiner i Bay of Islands.

Fly med Singapore Airlines fra Købehavn til Auckland, hvor du afhenter din lejebil og overnatter til næste dag. En køretur på ca. 230 km nordpå fra Auckland tager dig helt op til den nordligste del af Nordøen, hvor tre dage tilbringes i Paihia. Her ligger der en maritim nationalpark bestående af flere øer med masser af dyreliv. Her ligger også Waitangi, hvor britiske myndigheder i 1840 indgik en fredsaftale med Maori-høvdingene.

Efter opholdet i Paihia går det sydpå igen, til halvøen Coromandel øst for Auckland. Her er der fantastiske muligheder for vandreture og fiskeri i temperert skovlandskab.

Tilbage i indlandet er Rotorua næste stop. Her findes et vulkansk landskab med høj geotermisk aktivitet. Geologien bærer præg af dette med unikke former og farver, gejsere og boblende mudpools.

Turen nærmer sig halvvejs, når du ankommer til Tongariro, hvis landskab havde “rollen” som Mordor i Ringenes Herre-triologien. Her er en række spændende aktiviteter. Lake Taupo byder på muligheder som rafting, windsurfing, vandski og kanotur. På land kan du tage på ridetur eller fiske efter storørred, og den mest dristige kan benytte lejligheden til at springe i faldskærmen eller bungyjump.

Vandreturen over Tongariro er en oplevelse for livet.

Planlæg en vandretur over Tongariro Crossing – og få en oplevelse for livet!

Den 11. dag på landevejen krydses Cook-strædet med færge for at komme over til Sydøen. Lejebilen afleveres i Wellington og en ny afhentes ved Nelson. Snart kører du langs det rå landskab på vestkysten af Sydøen, som stiger op fra havet og hurtigt tager form af høje, snedækkede fjelde. Turen går igennem Hokitika, en landsby med kun nogle få tusind indbyggere, men rig på både kultur og historie.

Fra gletcher-vandring i Glacier Region går det videre til Queenstown. Byen ligger langs bredden af Lake Wakatipu, omkrandset af bjerge. Dette er en yndet destination for ekstremsport og udendørsaktiviteter. Mount Cardrona, lige udenfor byen, er hjemsted for et alpinanlæg. Ellers er det nok at vælge imellem, fx rafting, faldskærmsudspring og bungyjump. Eller lidt mindre dristige aktiviteter som ridning, bådtur eller vandretur i skove og bjerge.

Næste stop er ved udkanten af nationalparken med det selvforklarende navn Fiordland National Park. Dette er New Zealands største nationalpark. Ved fjorden Milford Sounds venter et ikonisk skue, når bjerget Mitre Peak rejser sig 1.692 meter op af havet. Cirka 400 km mod øst kommer du til Dunedin. Denne kystby bærer præg af at være universitetsby, hvor halvdelen af indbyggerne er studerende, som medfører et pulserende byliv. Omgivelserne er naturskønne med en lille fjord, som bugter sig ind i hjertet af bycentrum.

Dunedin Railway Station.

Togstationen i Dunedin.

På strækningen fra Dunedin til Mount Cook er der masser af fiskemuligheder, især nær Omarama. Enorme ørreder kan medføre fiskehistorier udover det sædvanlige. På ruten fra Cook Region til Christchurch ligger søerne Lake Tekapo og Lake Pukaki, der er dannet af vand fra gletschere, som giver vandet en særlig turkisgrøn farve.

Christchurch er sidste stop efter at have rejst på kryds og tværs i skønne New Zealand. Christchurch er en by af historisk betydning og med et tydelig britisk særpræg. Det siges, at indbyggerne er mere engelske end englænderne selv. Christchurch har lagt sig i selen for at blive et eftertragtet besøgsmål på Sydøen og et fint sted at afslutte tre eventyrlige uger på landevejen. Lejebilen returneres umiddelbart før den korte flyrejse tilbage til Auckland begynder. Herfra fortsætter rejsen videre til Danmark.

Rejsefakta

 

Afrejse

København.


 

Højdepunkter

Auckland, Bay of Islands, Coromandel Peninsula, Rotorua, Tongariro, Wellington, Nelson, Franz Josef, Queenstown, Milford Sound, Dunedin, Mt. Cook, Christchurch.


 

Prisen inkluderer

  • Fly København-Auckland t/r på økonomiklasse med Singapore Airlines
  • Indenrigsfly på økonomiklasse Christchurch-Auckland med Air New Zealand
  • Flyafgifter og skatter jfr. dagskursen
  • 21 overnatninger i løbet af køreturen.
  • Lejebil i 22 dage fra Auckland til Christchurch.


 

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Personlige udgifter
  • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen.
  • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører


 

Øvrig information

Rejsen kan udvides eller justeres efter jeres ønsker. Stop i Singapore tilladt i begge retninger.


 

Turkode

64375

Prisinformation

Business Class

Kontakt os for pris

First class

Kontakt os for pris

Economy Class:

Fra kr. 30.700 per person hvis I er to, der rejser sammen.

Business Class:

Kontakt os for pris.

First class:

Kontakt os for pris.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

86 20 45 20

Man-fre 08.30 - 16.30

Få et tilbud på “Med lejebil gennem New Zealand”

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Australienrejsers persondatapolitik.