Eksklusiv drømmeferie til Australien, Fiji og Singapore

Bryllupsrejse, drømmeferie eller gaven til ham eller hende, som har alt?

Foto: orpheus26 - stock.adobe.com

Hjem > Rejseforslag > Kombinationsrejser > Eksklusiv drømmeferie til Australien, Fiji og Singapore

Rejseforslag

Eksklusiv drømmeferie til Australien, Fiji og Singapore

Rejserute - Eksklusiv drømmeferie til Australien, Fiji og Singapore

Højdepunkter

Adelaide, Kangaroo Island, Sydney, Fiji, Singapore

Antal dage

21 dage

Afrejse

Året rundt

Rejseform

Rejse på egen hånd

Pris

Fra kr. 139.900 per person hvis I er to, der rejser sammen

Bryllupsrejse, drømmeferie eller gaven til ham eller hende, som har alt? Dette rejseforslag indfrier alle forventninger om oplevelser, luksus og komfort.

Samtlige flyvninger er på business class, og hoteller og udflugter er nøje udvalgt for at skabe en uforglemmelig rejseoplevelse.

Ombord på Singapore Airlines business class kan du omdanne det rummelige flysæde til en seng, hvis du vil sove, eller læne dig behagelig tilbage og nyde god mad, personlig service og et imponerende underholdningstilbud. Med konceptet «Book the Cook» er middagen med garanti et højdepunkt – vi anbefaler retten Lobster Thermidor. Her kan du læse mere om kabineklasser og underholdningen hos prisbelønnede Singapore Airlines.

Adelaide.
Adelaide.
Foto: Kwest – stock.adobe.com

Adelaide og omegn – 3 overnatninger

Adelaide på Australiens sydkyst er en by, der gør dig i godt humør. Madkulturen og de bedste restauranter står ikke tilbage for den gode standard og store udvalg, du finder i Sydney og Melbourne. Kunstnere af alle slags kommer til byen og sørger for et rigt kulturudbud. Og skulle du få nok af gallerier og museer, er afstanden til flotte strande og Botanisk have ikke lang.

Du bor på det eksklusive Mayfair Hotel, kun 100 meter fra parkområderne, som udgør hjertet af Adelaide centrum.

Den sidste dag i Adelaide tilbringer du i vindistriktet Barossa Valley lidt udenfor byen. Her vil den erfarne guide/chauffør skræddersy dagens program baseret på ønsker fra deltagerne. Kombineret med en vinsmagning, er der tid til at nyde en dejlig gourmet-frokost og smage på lokalproduceret ost og bagværk.

Kangaroo Island.
Kangaroo Island er et af de bedste steder at udforske dyrelivet i Australien.
Foto: Tourism Australia

Kangaroo Island – 2 overnatninger

Fra Adelaide går det videre til berømte Kangaroo Island, blot en kort flyvetur fra Adelaide. Her bor der få mennesker og vældig mange kænguruer og koalaer. Øen bliver ofte omtalt, som en stor zoologisk have uden hegn. Øens vilde dyr er ikke farlige, og de er heller ikke blevet jaget, som mange andre vilde dyr. Det gør dem nysgerrige og frygtløse i mødet med de besøgende.

I bor i to nætter på fantastiske Southern Ocean Lodge, en prisbelønnet lodge, der også er en af ​​Australiens allerbedste. Fra Southern Ocean Lodge har man en flot udsigt over det mægtige Southern Ocean, de hvide strande og det smukke landskab på Kangaroo Island, ofte omtalt som Australiens Galapagos. Her opleves naturen og det rige dyreliv fra den smukkeste side.

Opholdet på Southern Ocean Lodge inkluderer alle måltider og alle drikkevarer, inklusive premium-vine og gratis minibar. Udover udsøgte mad- og vinoplevelser inkluderer opholdet også guidede ture, så man får oplevet mere af det, Kangaroo Island har at byde på. Besøg Flinders Chase National Park, hvor Admirals Arch og Remarkable Rocks er nogle af højdepunkterne såvel som dyrelivet.

Sydney.
Foto: Tourism Australia

Sydney – 4 overnatninger

Tilbage i Adelaide flyver du videre til Sydney. Her venter fire overnatninger på 5-stjernet hotel. På Four Seasons Hotel bor du midt i smørhullet med fantastisk udsigt over havneområdet med Harbour Bridge og Operahuset.

Den første hele dag i Sydney er der sightseeing. Dagsturen Tastes of Local Paradise tager jer med til spændende steder både i byens centrum og smukke strande nord for Sydney. Dagen inkluderer frokost på en restaurant, og senere et besøg på et bryggeri. Den begivenhedsrige dag slutter af med et stop ved Manly Beach, inden i bliver kørt tilbage til hotellet.

De to næste dage er til fri disposition i denne fantastiske by, som aldrig sover. For dig, som har fulgt med på MasterChef Australia, er dette en anledning til at besøge restauranterne med nogle af verdens allerbedste og mest anerkendte kokke. Vil du opleve mere af dyrelivet på nært hold, kan Sydney Aquarium anbefales, gerne i kombination med en kort bådtur over havnebassinet til Taronga Zoo.

Likuliku Lagoon Resort.
Likuliku Lagoon Resort på Fiji.
Foto: Hamilton Lund

Fiji / Malolo – 7 overnatninger

Fra den energiske metropol Sydney er kontrasten stor til næste destination; Stillehavsparadiset Fiji. Du lander i Nadi Airport og flyver videre i helikopter til naboøen Malolo, hvor du overnatter på det prisbelønnede Likuliku Lagoon Resort. Et mere romantisk og afslappende sted i verden skal du lede længe efter. Kridhvide strande møder turkisblåt vand i lagunen. Omgivelserne er gennemført idylliske, og lokalbefolkningens gæstfrihed af en helt egen klasse.

Resortet tager imod maksimalt 45 par ad gangen – her foregår tingene i rolig tempo, uden kø eller trængsel. Hytterne på stranden er i høj grad bygget efter traditionelle metoder, suppleret med lidt moderne luksus og egen, lille swimmingpool.

Dette er utvivlsomt et sted, hvor det at lave ingenting kan være den bedste måde at tilbringe dagen på. Alternativt er der spændende udflugter at vælge mellem. Udforsk øen med kajak eller vandscooter, eller tag på fisketur efter tunfisk. Under vandet venter dig en farverig verden af fisk og spændende dyr. Uanset om du er erfaren dykker eller bare vil snorkle på egen hånd, byder livet under havoverfladen på en uforglemmelig oplevelse. Størstedelen af koralerne og fiskene holder til lige under havoverfladen, så du kommer langt med dykkermaske og snorkel.

Gardens by the Bay i Singapore.
Gardens by the Bay i Singapore.
Foto: Noppasinw – stock.adobe.com

Singapore – 2 overnatninger

Helikopteren flyver dig tilbage til Nadi på hovedøen, og derfra tager Singapore Airlines rummelige Airbus A330 dig til Singapore. Hjemturen til København deles i to, med to nætter på det femstjernede Capella i Singapore. og en hel dag til rådighed til sightseeing eller afslapning. Sidste flyvning til København foregår også med Singapore Airlines.

Pris

pakke 1

Kontakt os for pris

Economy Class på fly

Pris per person hvis I er to, der rejser sammen

Send forespørgsel

pakke 2

Fra kr. 139.900

Business Class på fly

Pris per person hvis I er to, der rejser sammen

Send forespørgsel

pakke 3

Kontakt os for pris

First Class på fly

Pris per person hvis I er to, der rejser sammen

Send forespørgsel

Rejsefakta

Afrejse

København

Højdepunkter

Adelaide, Kangaroo Island, Sydney, Fiji, Singapore.

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København-Adelaide//Fiji-Singapore-København med Singapore Airlines på Business Class
 • Flyrejse Adelaide-Sydney-Fiji med Qantas på Business Class
 • Flyrejse Adelaide-Kangaroo Island t/r på Economy Class
 • 3 overnatninger på Mayfair Hotel i Adelaide
 • Best of Barossa
 • 2 nætter på Southern Ocean Lodge inklusive helpension, udflugter og transfer til/fra lufthavnen
 • 4 overnatninger på Four Seasons Hotel i Sydney
 • Dagstur i Sydney: Tastes of Local Paradise – Luxury Diamond
 • Helikopter transfer, Nadi Airport – Likuliku Lagoon Resort t/r
 • 7 overnatninger på Likuliku Lagoon Resort på Fiji
 • 2 overnatninger på Capella Singapore
 • Alle transfer

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen.
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Øvrig information

Rejsen kan forlænges og udvides.

Turkode

64443

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Se også

Jorden rundt

17 dage

Fra kr. 43.900

Kombinationsrejse

17 dage

Fra kr. 56.500