Søg
Generic filters
Vælg en side

Eksklusiv drømmeferie til Australien, Fiji og Singapore

Bryllupsrejse, drømmeferie eller gaven til ham eller hende, som har alt? Dette rejseforslag indfrier alle forventninger om oplevelser, luksus og komfort.

Rejseplan

Eksklusiv drømmeferie til Australien, Fiji og Singapore

Rejseforslag:

Eksklusiv drømmeferie til Australien, Fiji og Singapore

}

21 dage

Adelaide, Kangaroo Island, Sydney, Fiji, Singapore.

Afrejse året rundt

N

Rejse på egen hånd

Fra kr. 112.000 per person hvis I er to, der rejser sammen

Program

Bryllupsrejse, drømmeferie eller gaven til ham eller hende, som har alt? Dette rejseforslag indfrier alle forventninger om oplevelser, luksus og komfort.

Samtlige flyvninger er på business class, og hoteller og udflugter er nøje udvalgt for at skabe en uforglemmelig rejseoplevelse.

Ombord på Singapore Airlines business class kan du omdanne det rummelige flysæde til en seng, hvis du vil sove, eller læne dig behagelig tilbage og nyde god mad, personlig service og et imponerende underholdningstilbud. Med konceptet «Book the Cook» er middagen med garanti et højdepunkt – vi anbefaler retten Lobster Thermidor. Her kan du læse mere om kabineklasser og underholdningen hos prisbelønnede Singapore Airlines.

Victoria Square i Adelaide.

Victoria Square i Adelaide.

Adelaide og omegn – 3 overnatninger

Adelaide på Australiens sydkyst er en by, der gør dig i godt humør. Madkulturen og de bedste restauranter står ikke tilbage for den gode standard og store udvalg, du finder i Sydney og Melbourne. Kunstnere af alle slags kommer til byen og sørger for et rigt kulturudbud. Og skulle du få nok af gallerier og museer, er afstanden til flotte strande og Botanisk have ikke lang.

Du bor på det eksklusive Mayfair Hotel, kun 100 meter fra parkområderne, som udgør hjertet af Adelaide centrum.

Den sidste dag i Adelaide tilbringer du i vindistriktet Barossa Valley lidt udenfor byen. Her vil den erfarne guide/chauffør skræddersy dagens program baseret på ønsker fra deltagerne. Kombineret med en vinsmagning, er der tid til at nyde en dejlig gourmet-frokost og smage på lokalproduceret ost og bagværk.

Kangaroo Island er et af de bedste steder at udforske dyrelivet i Australien. Foto: South Australian Tourism Commission

Kangaroo Island – 2 overnatninger

Fra Adelaide går det videre til berømte Kangaroo Island, blot en kort flyvetur fra Adelaide. Her bor der få mennesker og vældig mange kænguruer og koalaer. Øen bliver ofte omtalt, som en stor zoologisk have uden hegn. Øens vilde dyr er ikke farlige, og de er heller ikke blevet jaget, som mange andre vilde dyr. Det gør dem nysgerrige og frygtløse i mødet med de besøgende.

Indkvartering foregår på Stranraer Homestead. Resortet er renoveret indvendig for at imødekomme nutidens efterspørgsel på luksus, men det autentiske præg fra 1920-tallet er bibeholdt. Stedet er familiedrevet og byder på personlig service og en afslappende atmosfære med pejs i fællesområderne. Køkkenet har høj standard og serverer det bedste fra sæsonen.

Opholdet byder på masser af tid til at observere de fascinerende dyr i eget tempo. Dag to på øen inkluderer en udflugt til Flinders Chase med en guidet rundtur i små grupper med picnic-frokost og middag. Du kan forvente at se tre forskellige typer kænguruer, foruden de lokale dyr som næbdyr, koala, sæl, myrepindsvin og øgler.

Operahuset og Sydney Harbour Bridge. Foto: Destination NSW

Sydney Opera House og Harbour Bridge. Foto: Destination NSW

Sydney – 4 overnatninger

Tilbage i Adelaide flyver du videre til Sydney. Her venter fire overnatninger på 5-stjernet hotel. På Four Seasons Hotel bor du midt i smørhullet med fantastisk udsigt over havneområdet med Harbour Bridge og Operahuset.

Den første hele dag i Sydney er der sightseeing. Sydney Deluxe City and Harbour Dining Experience tager dig med til spændende steder i centrum og til omkringliggende attraktioner som Bondi Beach og udsigtspunktet Dover Heights. Senere på eftermiddagen går du ombord på en luksuriøs sightseeingbåd og kan, med et glas “kolde bobler” i hånden, nyde synet af Sydneys havneområde fra søsiden. Du fortsætter til en god middag på en strandrestaurant. Desserten nydes ombord på turen tilbage, denne gang til synet af Operahuset og havnen i solnedgang.

De to næste dage er til fri disposition i denne fantastiske by, som aldrig sover. For dig, som har fulgt med på MasterChef Australia, er dette en anledning til at besøge restauranterne med nogle af verdens allerbedste og mest anerkendte kokke. Vil du opleve mere af dyrelivet på nært hold, kan Sydney Aquarium anbefales, gerne i kombination med en kort bådtur over havnebassinet til Taronga Zoo.

Likuliku Lagoon Resort på Fiji.

Likuliku Lagoon Resort på Fiji. Foto: Hamilton Lund

Fiji / Malolo – 7 overnatninger

Fra den energiske metropol Sydney er kontrasten stor til næste destination; Stillehavsparadiset Fiji. Du lander i Nadi Airport og flyver videre i helikopter til naboøen Malolo, hvor du overnatter på det prisbelønnede Likuliku Lagoon Resort. Et mere romantisk og afslappende sted i verden skal du lede længe efter. Kridhvide strande møder turkisblåt vand i lagunen. Omgivelserne er gennemført idylliske, og lokalbefolkningens gæstfrihed af en helt egen klasse.

Resortet tager imod maksimalt 45 par ad gangen – her foregår tingene i rolig tempo, uden kø eller trængsel. Hytterne på stranden er i høj grad bygget efter traditionelle metoder, suppleret med lidt moderne luksus og egen, lille swimmingpool.

Dette er utvivlsomt et sted, hvor det at lave ingenting kan være den bedste måde at tilbringe dagen på. Alternativt er der spændende udflugter at vælge mellem. Udforsk øen med kajak eller vandscooter, eller tag på fisketur efter tunfisk. Under vandet venter dig en farverig verden af fisk og spændende dyr. Uanset om du er erfaren dykker eller bare vil snorkle på egen hånd, byder livet under havoverfladen på en uforglemmelig oplevelse. Størstedelen af koralerne og fiskene holder til lige under havoverfladen, så du kommer langt med dykkermaske og snorkel.

Gardens by the Bay.

Gardens by the Bay. Foto: Singapore Tourism Board

Singapore – 2 overnatninger

Helikopteren flyver dig tilbage til Nadi på hovedøen, og derfra tager Singapore Airlines rummelige Airbus A330 dig til Singapore. Hjemturen til København deles i to, så du får to overnatninger på 5-stjernet hotel i Singapore og en hel dag til rådighed til sightseeing eller afslapning. Sidste flyvning til København foregår også med Singapore Airlines.

Rejsefakta

 

Afrejse

København.


 

Højdepunkter

Adelaide, Kangaroo Island, Sydney, Fiji, Singapore.


 

Prisen inkluderer

 • København-Adelaide//Fiji-Singapore-København med Singapore Airlines på business class
 • Adelaide-Sydney-Fiji med Virgin Australia på business class
 • 3 overnatninger på Mayfair Hotel i Adelaide
 • Best of Barossa
 • 3-dages tur til Kangaroo Island inkl. fly t/r, transport, guide og 2 overnatninger
 • 4 overnatninger på Four Seasons Hotel i Sydney
 • Dagstur Sydney Deluxe City and Harbour Dining Experience
 • Helikopter transfer, Nadi Airport – Likuliku Lagoon Resort t/r
 • 7 overnatninger på Likuliku Lagoon Resort på Fiji
 • 2 overnatninger på 5-stjerners hotel i Singapore
 • Alle transfer
 • Turistvisum til Australien


 

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nævnt i rejsebeskrivelsen.
 • Evt. drikkevarer til lokale guider og chauffører


 

Øvrig information

Rejsen kan forlænges og udvides.


 

Turkode

64443

Prisinformation

Economy Class:

Kontakt os for pris.

Business Class:

Fra kr. 112.000 per person hvis I er to, der rejser sammen.

First class:

Kontakt os for pris.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

86 20 45 20

Man-fre 08.30 - 16.30

Få et tilbud på “Eksklusiv drømmeferie til Australien, Fiji og Singapore”

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Australienrejsers persondatapolitik.