Søg
Generic filters
Vælg en side

Unik oplevelsesrejse i Australien

I løbet af 15 dage får I en smag af storbyen, outbacken, dyrelivet og den fantastiske natur.

Rejseplan

Unik oplevelsesrejse i Australien

Rejseforslag:

Unik oplevelsesrejse i Australien

}

16 dage

Great Ocean Road, Melbourne, Sydney, Wolgan Valley, Hamilton Island, Daintree Rainforest, Great Barrier Reef.

Afrejse året rundt

N

Rejse på egen hånd

Fra kr. 87.000 per person hvis I er to, der rejser sammen

Program

Oplev Australiens mangfoldighed på denne eksklusive rundrejse. Fra de pulserende storbyer Melbourne og Sydney, til det rustikke landskab langs Great Ocean Road, den uspolerede regnskov i Mossman og verdensberømte Great Barrier Reef. Undervejs vil du komme til at bo på nogle af landets bedste og mest unikke overnatningssteder, og turen omfatter desuden flere fantastiske udflugter.

Turen starter i København, men der er også mulighed for at flyve fra andre byer i Danmark. Du kan flyve på economy, business eller first class med Emirates via Dubai til Melbourne. Bor man indenfor en radius af 60 km fra Københavns Lufthavn er transfer til lufthavnen inkluderet i business og first class flybilletter. Ligeledes er transfer til hotellet ved ankomst i Melbourne inkluderet.

Lounge og bar på Emirates A380.

Lounge og bar på Emirates’ A380.

I Melbourne bor du på Park Hyatt Melbourne, et 5-stjernet hotel, centralt beliggende ved St. Patrick’s Cathedral og Fitzroy Gardens. Blot en kort gåtur fra hotellet ligger Federation Square, butikker, restauranter og området Southbank, der er kendt for sit pulserende natteliv.

Ønsker man at nyde livet, er Melbourne den perfekte by. Alt er let tilgængeligt og byen byder på en spektakulær kombination af ny og gammel arkitektur, elegante gader og overdådige parker og haver.

Tag en frokost på strandpromenaden i St. Kilda.

Nyd en frokost på strandpromenaden i St.Kilda. Foto: Josie Withers Photography.

På den første dag vil du få et bedre kendskab til byen på en halvdagstur med Melbourne Private Tours. Turen skræddersyes efter dine ønsker, så du har mulighed for at opleve det, der er mest interessant for netop dig. Vi anbefaler et stop i Melbournes berømte netværk af arkader og små gader, hvor guiden tager dig med på en gåtur og viser dig bortgemte caféer, restauranter, barer og butikker. Du kan også besøge nogle af byens store sportsarenaer, Royal Botanic Gardens og bydelen St.Kilda, hvor du kan gå en tur langs strandpromenaden.

Den efterfølgende dag står Great Ocean Road på programmet. Great Ocean Road er en af Australiens smukkeste kystveje, der snor sig langs Victorias rustikke sydkyst. Du vil køre på dele af den mest spektakulære strækning af Great Ocean Road. Hold øje med vilde koalaer i træerne i Kenneth River, og besøg den berømte surferstrand Bells Beach, før du spiser en lækker frokost i Apollo Bay. Derfra stiger du ombord på en helikopter, der tager dig på en fantastisk flyvetur over Cape Otway Light Station og videre til de verdensberømte klippeformationer Twelve Apostles. Efter helikopterturen vender du tilbage til Apollo Bay, og bliver kørt tilbage til Melbourne.

Dagens højdepunkt er en helikoptertur over bl.a. de 12 Apostle.

Dagens højdepunkt er en helikoptertur over bl.a. Twelve Apostles. Foto: Roberto Seba

Fra Melbourne flyver du til det tropiske nord, hvor du tilbringer 3 nætter på regnskovsresortet Silky Oaks Lodge. Silky Oaks ligger i den tropiske regnskov ved Mossman Gorge, nord for Port Douglas. Dette er et af Australiens mest uspolerede områder, hvor der jævnligt bliver opdaget nye plante- og dyrearter. Resortet har et omfattende og varieret aktivitetsprogram, med blandt andet vandreture, spa, udflugter til koralrevet, dykning samt flyveture i luftballon.

Se video fra Silky Oaks Lodge.

Efter et afslappende ophold i regnskoven flyver du videre til Hamilton Island og Great Barrier Reef. Her bor du på qualia, et resort, der byder på luksus af højeste klasse. Resortet har fantastisk udsigt over Whitsundays øerne, og servicen er i verdensklasse. Der er et stort udvalg af aktiviteter, herunder snorkling eller dykning på koralrevet samt golf og sejlads.

qualia på hamilton island

Fantastisk udsigt over koralrevet fra qualia.

Efter 3 nætter på qualia flyver du til Sydney. Her vil du bo du på Park Hyatt Sydney, et fashionabelt hotel med formentlig den bedste beliggenhed i hele Sydney. Fra hotellet har man en fantastisk udsigt til operahuset og Sydney Harbour. Se en forestilling i operahuset, besøg en af byens mange strande og spis på nogle af de innovative restauranter, som Sydney efterhånden har fået så mange af.

Vi har inkluderet en privat eftermiddagstur, så du hurtigt lærer Sydney bedre at kende. Her kan du opleve nogle af de mest berømte seværdigheder i byens centrum, før du besøger Bondi, Manly og flere af de andre berømte badesteder, der omgiver byen.

wolgan valley resort

Ridning er en af de aktiviteter, der tilbydes på Wolgan Valley Resort.

Rundrejsen i Australien afsluttes med 3 nætter på Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa. Dette er en af Australiens fineste resorts med perfekt beliggenhed i den spektakulære bjergkæde Blue Mountains, omkring tre timers kørsel fra Sydney. Alt i og omkring resortet udstråler kvalitet, og et ophold her er en hel særlig oplevelse og et minde for livet. Man kan vælge mellem vandreture, ridning, safari og spabehandling.

Efter dit ophold på Wolgan Valley bliver du kørt til lufthavnen i Sydney (det er også muligt at opgradere til helikoptertransfer), og derfra går rejsen atter hjem via Dubai til København. Emirates chaufførservice kører dig helt hjem ved ankomst i København, hvis du flyver på business eller first class (indenfor en radius af 60 km).

Rejsefakta

 

Afrejse

København.


 

Højdepunkter

Great Ocean Road, Melbourne, Sydney, Wolgan Valley, Hamilton Island, Daintree Rainforest, Great Barrier Reef.


 

Prisen inkluderer

 • Fly København-Australien t/r på udvalgt klasse med Emirates
 • Indenrigsfly på økonomiklasse mellem Melbourne-Cairns-Hamilton Island-Sydney
 • Skatter og afgifter i henhold til dagens satser
 • 3 nætter på Park Hyatt Melbourne inkl. morgenmad
 • Halvdags- privat sightseeingtur i Melbourne
 • Heldagstur til Great Ocean Road inkl. helikoptertur over Twelve Apostles
 • 3 nætter på Silky Oaks Lodge inkl. morgenmad
 • 3 nætter på qualia inkl. morgenmad og aftensmad
 • 3 nætter på Park Hyatt Sydney inkl. morgenmad
 • Halvdags- privat sightseeingtur i Sydney
 • 3 nætter på Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa inkl. morgenmad, frokost og aftensmad
 • Transfer mellem lufthavn og hotel
 • Turistvisum til Australien


 

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen.
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører


 

Øvrig information

Rejsen kan udvides og forlænges. Stop med ophold i Dubai er tilladt i begge retninger.


 

Turkode

61185

Prisinformation

Economy Class:

Fra kr. 87.000 per person hvis I er to, der rejser sammen.

Business Class:

Fra kr. 115.000 per person hvis I er to, der rejser sammen.

First class:

Fra kr. 132.000 per person hvis I er to, der rejser sammen.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

86 20 45 20

Man-fre 08.30 - 16.30

Få et tilbud på “Unik oplevelsesrejse i Australien”

Reiseforslag - generell

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

 

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Australienrejsers persondatapolitik.