Opdag det vilde og smukke Australien

Dette er en rejse tætpakket med unikke oplevelser af høj kvalitet.

Foto: Tourism NT/Kyle Hunter & Hayley Anderson

Hjem > Rejseforslag > Rejseforslag Australien > Opdag det vilde og smukke Australien

Rejseforslag

Opdag det vilde og smukke Australien

Rejserute - Opdag det vilde og smukke Australien

Højdepunkter

Arnhem Land, Darwin, Kangaroo Island, Great Ocean Road, Adelaide, Melbourne.

Antal dage

17 dage

Afrejse

Afrejse mai-oktober

Rejseform

Rejse på egen hånd

Pris

Fra kr. 60.900 per person hvis I er to, der rejser sammen

Dette er en rejse tætpakket med unikke oplevelser af høj kvalitet. Du vil komme til at udforske nationalparker og vildmark, hvor kun få andre har været, komme helt tæt på det varierede dyreliv, køre ad landets smukkeste kystvej samt nyde mad og vin i verdensklasse.

København-Darwin

Turen starter i København, men der er også mulighed for at flyve fra andre byer i Danmark. Du flyver med SAS, Singapore Airlines og Silk Air via Singapore til Darwin.

Efter ankomst bliver du kørt til Adina Apartment Hotel, der ligger midt i Darwins nye waterfront område. Nyd det tropiske klima på stranden, i den kunstige lagune eller på en af de mange restauranter, caféer og barer i området. Darwins hovedgade ligger kun få minutters gang herfra.

Cullen Bay i Darwin.
Besøg Cullen Bay i Darwin, med flere gode restauranter.
Foto: Tourism Australia/Nicholas Kavo

5-dages tur til Kakadu, Arnhem Land og Cobourg Peninsula

Næste morgen starter eventyret! I løbet af de næste fem dage vil du opleve et af Australiens mest spændende vildmarksområder. Du vil ikke blot opleve klippekunst, vandfald, smuk natur og spændende liv, du vil også besøge øde områder, de færreste kommer til at opleve.

På den første dag bliver du bedre bekendt med Kakadu National Park, der er Australiens største nationalpark. Hold udkig efter saltvandskrokodiller og spændende fugle på Corroboree Billabong. Du vil også opleve nogle af de smukke vandfald og klippeformationer, der har været med til at gøre Kakadu så attraktiv.

På dag 2 krydser du ind i aboriginernes land, Arnhem Land. I dag vil du besøge et lille aboriginer samfund og se Australiens fineste klippekunst. Dagen afsluttes på Cobourg Peninsula. Her ligger der en unik camp ved kysten, hvor du skal bo de næste tre nætter.

Cobourg Coastal Camp.
Del dagens oplevelser med de andre gæster på Cobourg Coastal camp ved solnedgang. 
Foto: David Hancock/SkyScans

På dag 3 udforsker du livet til søs i den største marinepark i Nothern Territory. Livet under vandet er helt exceptionel. Det er muligt at se op til seks forskellige skildpaddearter, foruden delfiner, hajer, krokodiller, rokker, krabber og massevis af fisk. Prøv lykken med en fiskestang og se hvad du får på krogen!

På dag fire udforsker vi en anden del af Cobourg med firhjulstrækker. Du vil blandt andet søge efter krabber ved hjælp af gamle aboriginske jagtteknikker, og besøge et særligt vådområde, der er opført på RAMSARs bevarelsesliste (en international miljøaftale oprettet af UNESCO).

Den sidste dag går turen fra Cobourg, tilbage gennem Arnhem Land og ind i Kakadu. Stræk benene på en gåtur op ad klippeformationen Ubirr. På vej op kan du se klippekunsten, som Ubirr er kendt for, før du på toppen bliver belønnet med en fantastisk udsigt over Kakadus vådområder. Turen slutter i Darwin, hvor du tjekker ind på det samme hotel, som du boede på den første nat.

Adelaide og Barossa Valley

Efter en sidste nat i Darwin flyver du videre til Adelaide, hvor du tjekker ind på det elegante Mayfair Hotel, der er byens nyeste 5-stjernede hotel. Beliggende i hjertet af Adelaide er hotellet tæt på både restauranter, shopping og seværdigheder. Adelaide har et omfattende udvalg af kunst og kultur, fremragende restauranter, gamle bygninger og en venlig lokalbefolkning.

Barossa Valley.
Gør dig klar til en vidunderlig dag i Barossa Valley.
Foto: South Australian Tourism Commission

Under dit ophold i Adelaide er en heldagstur til vinområdet Barossa Valley inkluderet. I en lille gruppe og med en erfaren guide vil I besøge forskellige vingårde, hvor der er mulighed for at prøvesmage vinene. Dagen indrettes efter turdeltagernes ønsker og interesser, og her vil der være mulighed for at gøre stop ved vinproducenter som Peter Lehmann, Torbreck og Henschke. Hvis du er særligt interesseret i mad, anbefaler vi også, at du beder guiden om at stoppe ved Maggie Beer Farmshop.

Kangaroo Island

Fra Adelaide rejser du til Kangaroo Island, øen der beskrives som en zoologisk have uden hegn. Når du er ankommet vil du blive mødt af en guide, der vil vise dig øen de næste to dage. Gå en vandretur i eukalyptusskoven og se koalaer sovende i træerne. Besøg hjemstedet for verdens mest sjældne papegøje og hold øje med vilde kænguruer og wallabies.

Efter en dejlig frokost fortsætter turen til Seal Bay, hvor guiden tager dig med på en gåtur på stranden blandt en søløvekoloni. Du spiser middag og overnatter på Aurora Ozone Hotel eller Mercure Kangaroo Island Lodge.

Seal Bay på Kangaroo Island.
Gå blandt søløverne på Seal Bay på Kangaroo Island.
Foto: SATC

Efter morgenmaden næste dag besøger du Flinders Chase National Park, hvor man finder kænguruer, myrepindsvin, koalaer og utallige fuglearter. Du besøger de forunderlige klippeformationer på Remarkable Rocks, og grotten Admirals Arch, der blandt andet er hjemsted for en stor sælkoloni. Efter en fornem frokostpicnic venter mere sightseeing, før du rejser tilbage til Adelaide, hvor du tilbringer natten på Mayfair Hotel.

Kør-selv fra Adelaide til Melbourne

I Adelaide henter du en udlejningsbil og sætter kurs mod sydøst. Den første nat tilbringer du i kystbyen Robe, før du den efterfølgende dag, fortsætter videre ind i delstaten Victoria og kører første del af den verdensberømte Great Ocean Road. Gør stop ved berømte steder som Twelve Apostles og Loch Ard Gorge, før du afslutter dagen i Apollo Bay.

Great Ocean Road.
Great Ocean Road er Australiens smukkeste kystvej. 
Foto: Roberto Seba

Dagen efter kører du sidste del af Great Ocean Road, før du tager færgen over til Mornington Peninsula. Her tilbringer du to nætter i den lille by Flinders. Tag et pusterum og slap af eller brug bilen til at udforske de mange charmerende byer i Mornington Peninsula.

På den sidste dag kører du til Melbourne og afleverer bilen ved ankomst.

Melbourne og Phillip Island

Melbourne tjekker du ind på Crown Promenade. Hotellet ligger i bydelen Southbank, et livligt område med et godt udvalg af restauranter, caféer og barer.

Penuin Parade på Phillip Island.
Oplev pingvinparaden på Phillip Island.
Foto: Robert Blackburn/Visit Victoria

Med i turen er også inkluderet en dagstur til pingvinøen Phillip Island. Her vil en af nationalparkens guider tage dig med på en tur for at se de små pingviner, som øen er så berømt for. Hver dag ved solnedgang vender pingvinerne tilbage efter en dag ude på havet, og dette fænomen er kendt som “Penguin Parade”. Derudover kan du få et sidste møde med det australske dyreliv på Moonlit Sanctuary og Koala Conservation Centre.

Rooftop bar i Melbourne.
Besøg en af ​​Melbournes tagterrasser.
Foto: Robert Blackburn

Den sidste dag i Melbourne er til fri disposition. Udforsk byens berømte netværk af arkader og små gader, hvor man finder et stort udvalg af caféer, restauranter, barer og butikker. Du kan også besøge nogle af byens store sportsarenaer, Royal Botanic Gardens samt bydelen St.Kilda, hvor du kan gå en tur langs strandpromenaden.

Fra Melbourne flyver du hjem igen til Danmark. Læn dig tilbage og nyd Singapore Airlines prisbelønnede service.

Pris

pakke 1

Fra kr. 60.900

Economy Class på fly

Pris per person hvis I er to, der rejser sammen

Send forespørgsel

pakke 2

Fra kr. 69.500

Premium Economy Class på fly

Pris per person hvis I er to, der rejser sammen

Send forespørgsel

pakke 3

Fra kr. 85.900

Business Class på fly

Pris per person hvis I er to, der rejser sammen

Send forespørgsel

Rejsefakta

Afrejse

København

Højdepunkter

Darwin, Arnhem Land, Adelaide, Kangaroo Island, Great Ocean Road, Melbourne, Phillip Island.

Prisen inkluderer

 • Fly København-Australien t/r i udvalgt serviceklasse med Singapore Airlines
 • Indenrigsfly på økonomiklasse mellem Darwin og Adelaide
 • Skatter og afgifter i henhold til dagens takster
 • 2 nætter på Adina Apartment Hotel Darwin Waterfront
 • 5-dages tur «Kakadu, Arnhem Land og Cobourg Peninsula Tour» inkl. overnatninger og måltider
 • 3 nætter på Mayfair Hotel i Adelaidev
 • Dagstur «Best of Barossa»
 • 2-dages tur til Kangaroo Island inkl. overnatning, måltider og rejse Adelaide-Kangaroo Island t/r
 • Billeje fra Adelaide til Melbourne, 5 dage
 • 4 overnatninger på køreturen mellem Adelaide og Melbourne
 • Færge Queenscliff-Sorrento
 • 2 nætter på Crown Promenade Melbourne
 • Phillip Island Ultimate Eco Tour m/ VIP upgrade
 • Transfer mellem lufthavn og hotel

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen.
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Øvrig information

Rejsen kan udvides og forlænges. Stop med ophold i Singapore er tilladt i begge retninger.

Turkode

61250

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Se også

Australien

20 dage

Fra kr. 144.900

Jorden rundt

27 dage

Fra kr. 57.900