Langs kysten af Western Australia

Kyststrækningen fra Perth til Broome er en fantastisk oplevelse, med utallige kridhvide sandstrande og spændende nationalparker.

Foto: Tourism Western Australia

Hjem > Rejseforslag > Rejseforslag Australien > Langs kysten af Western Australia

Rejseforslag

Langs kysten af Western Australia

Rejserute - Langs kysten af Western Australia

Højdepunkter

Perth, Kalbarri, Monkey Mia, Exmouth, Ningaloo Reef, Karijini NP, Broome.

Antal dage

17 dage

Afrejse

Året rundt

Rejseform

Rejse på egen hånd

Pris

Fra kr. 33.500 per person hvis I er to, der rejser sammen

Kyststrækningen fra Perth til Broome er en fantastisk oplevelse, med utallige kridhvide sandstrande, spændende nationalparker og et rev med hundredvis af fisk og koraller.

Rejsen begynder med et par dage i storbyen Perth. Efter at have hentet lejebilen sætter du kursen nordover mod Cervantes. Uanset hvornår på året du rejser til Western Australia, vil du nyde godt af klimaet – her er der solrige dage året rundt, og vinteren er varmere end på sydkysten.

Rejsen mod Broome går gennem hyggelige småbyer, varieret naturlandskab i dit eget tempo. Uanset om du aldrig har snorklet før, eller er en erfaren dykker, venter der en undervandsoplevelse for livet langs den australske vestkyst. Koralrevet Ningaloo Reef står ikke tilbage for det noget mere kendte Great Barrier Reef. Her ses hvalhajer om foråret, mens der i Monkey Mia ses legende delfiner mod stranden. Som i resten af Australien er der restauranter, hvor standarden af mad og vin er høj.

Rejseforslaget inkluderer flyrejsen fra København til Perth tur/retur samt en indenrigsflyvning fra Broome til Perth, 15 nætter på hotel og resorts langs vestkysten af Australien og udlejningsbil i 12 dage.

Rejsen kan udvides og/eller kombineres med andre destinationer i Australien. Tag kontakt med en af vores rejsespecialister, og få skræddersyet et eventyr af en roadtrip lige netop til dig.

Perth.
Downtown Perth.
Foto: Stephen Nicholls

Perth

Perth ligger i natursmukke omgivelser lige ved Swan River og er kendt for at være Australiens reneste by. Byens centrum er lille og kompakt og du kan gå rundt til det meste. Klimaet her er også ideelt. De har kun en kort vinter med temperaturer omkring 18 grader, og en lang og tør sommer med temperaturer omkring 28 grader. Og så skinner solen næsten altid.

Når du besøger Perth, er det et must også at tage til havnebyen Fremantle. Fremantle er fantastisk charmerende og kendt for sine mange hyggelige cafeer. Men alt dette være nævnt, så er det faktisk stadig området langs kysten nord for Perth, som er hoveddestinationen for denne rejse.

Monkey Mia.
Kom tæt på delfinerne i Monkey Mia. 
Foto: Tourism Western Australia

Monkey Mia og Exmouth

Monkey Mia ligger i Shark Bay nationalparken, som er listet som verdensnaturarv. Her kan du opleve delfiner på nært hold flere gange om dagen og besøge den utrolige Shell Beach, som er én af bare to strande i hele verden, som består af kun bittesmå skaller. Du kan også besøge stromatolitterne i Harmelin Pool. Og endda melde dig på en kort cruise, hvis du har lyst, så får du set endnu mere af den unikke dyreliv under vandet – delfiner, hajer, søkøer m.m.

Omtrent midt på Western Australia’s kyst ligger Exmouth, 1.264 kilometer nordvest fra Perth. Exmouth ligger ved koralrevet Ningaloo Marine Park, som er en af områdets allerstørste attraktioner. Ningaloo er Western Australia’s svar på Great Barrier Reef, her er mere end 520 forskellige fiskearter og mange forskellige typer koraller, skildpadder, hvaler m.m. Den største undervandsattraktion er uden tvivl hvalhajen, verdens største fisk, som kan spottes her. Fra april til juli kan du snorkle og dykke ved siden af disse majestætiske skabninger, der svæver vægtløs og fredfyldt rundt, mens de mæsker sig i småfisk og krebs lige under overfladen.

Hvalhai på Ningaloo Reef.
Svøm med hvalhaj på Ningaloo Reef. 
Foto: Tourism Western Australia

Karijini National Park

Karijini National Park er et fascinerende sted med nogle af de smukkeste omgivelser man kan forestille sig. Nationalparken er den største i det vestlige Australien og besøges af mange tilrejsende hvert år. Det er en autentisk australsk outback-oplevelse! Resortet er 100% ejet af aboriginer og det er et perfekt udgangspunkt for at udforske spændende natur. I nærheden er der store sletter, kløfter med vandfald og fristende små søer, hvor i kan køle af med et forfriskende bad. Dyrelivet er også imponerende.

Broome

2.400 km nord for Perth, på grænsen af Great Sandy Desert , ligger perlen i den nordlige del af Western Australia, Broome. Dette er en gammel perlefiskerby med et par tusinde indbyggere, et dejligt vinterklima og 22 kilometer af smukke, tropiske strande med hvidt sand og turkisblåt hav. Her ender turen før du flyver hjem igen via Perth.

Pris

pakke 1

Fra kr. 33.500

Economy Class på fly

Pris per person hvis I er to, der rejser sammen

Send forespørgsel

pakke 2

Kontakt os for pris

Business Class på fly

Pris per person hvis I er to, der rejser sammen

Send forespørgsel

pakke 3

Kontakt os for pris

First Class på fly

Pris per person hvis I er to, der rejser sammen

Send forespørgsel

Rejsefakta

Afrejse

København

Højdepunkter

Perth, Kalbarri, Monkey Mia, Exmouth, Ningaloo Reef, Karijini NP, Broome.

Prisen inkluderer

 • Alle flyrejser på økonomiklasse iht. program
 • Flyskatter og afgifter iht. dags dato satser
 • 2 nætter i Perth
 • 1 nat i Cervantes
 • 1 nat i Geraldton
 • 1 nat i Kalbarri
 • 2 nætter i Monkey Mia
 • 1 nat i Carnarvon
 • 2 nætter i Exmouth
 • 2 nætter i Karijini NP
 • 1 nat i Port Hedland
 • 2 nætter i Broome
 • 12 dages udlejningsbil fra Perth til Broome

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen.
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Øvrig information

Rejsen kan forlænges, hvis det ønskes.

Turkode

17599

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Se også

Australien

14 dage

Fra kr. 72.900

Australien

17 dage

Fra kr. 123.900