Søg
Generic filters
Vælg en side

Andre destinationer på Sydøen

Ture og aktiviteter

Øvrig på Sydøen

Marlborough

vinranker i marlborough

Marlborough er New Zealands største vindistrikt. Foto: Mike Heydon

Området Marlborough ligger på toppen af Sydøen og er New Zealands største vinregion. Deres Sauvignon Blanc er verdenskendt og er alene en perfekt årsag til at gøre et stop i denne del af landet. Området har mange soltimer i løbet af året og byder på en variation af oplevelser året rundt. Marlborough gemmer på over 40 vingårde, og vi anbefaler at tage med på en guidet vintur i bus eller på cykel.

Marlborough Sounds er et populært område bestående af øer, halvøer og fjorde, der stækker sig ud i det centrale stræde helt mod nord på Sydøen. Det er et kendt friluftsområde med smukke vandreruter, og er man til det aktive, kan man leje kajak, fiske, dykke og svømme med delfiner.

Stewart Island

dyreliv på stewert island

Stewart Island er et paradis for flora og fauna.

Stewart Island er New Zealands tredjestørste ø. Den ligger 30 km syd for Sydøen – 1 times færgesejlads fra Bluff eller 20 minutters flyvetur fra Invercargill. Det meste af øen ligger indenfor Rakiura National Park, hvilket gør den til et paradis for flora og fauna. Tætte, skovklædte bakker går helt ned til kystlinjen, og himlen har ofte fantastiske farver ved solopgang og solnedgang. Deraf maorienes tilnavn til øen, Rakiura, der betyder ”landet med den glødende himmel”.

Med New Zealands største bestand af lokale fugle er Stewart Island et paradis for fugleentusiaster. På Stewart Island ligger den lille landsby, Oban, som tæller ca. 400 indbyggere. Landsbyen har en dagligvarebutik, et lille museum, håndværksbutikker, cafeer og restauranter.

Ture og aktiviteter

Gør drømmerejsen til virkelighed

Lidt ekstra luksus i ferien?

Bo på nogle af Sydøens mest unikke og luksuriøse overnatningssteder.

Fiordland Lodge

Fiordland Lodge

Fiordland Lodge har en fantastisk udsigt over den store sø, Lake Te Anau, som ligger lige ved Fiordland National Park.

Edenhouse

Edenhouse

Edenhouse ligger idyllisk i smukke Orinoco Valley i hjertet af Nelson helt nordligst på Sydøen. Den idylliske lodge er kendt for sine smukke haver.

Otahuna Lodge

Otahuna Lodge

Otahuna Lodge oser af herskabelig stil fra tidligere tider, men er udstyret med alle de faciliteter, du kan forvente af et moderne luksushotel.

Eichardt’s Private Hotel

Eichardt’s Private Hotel

Eichardt’s Private Hotel er en institution i Queenstown. Hotellet har taget imod gæster siden 1860-tallet og er smukt beliggende ved Wakatipu-søen.

Bay of Many Coves

Bay of Many Coves

Perfekt beliggende ved vandkanten langt inde i Marlborough Sounds finder du Bay of Many Coves – luksusovernatning med førsteklasses mad. Her kan du nyde livet i fred og ro.