Coral Expeditions

.

Hjem > Krydstogt > Coral Expeditions
Kort - Great Barrier Reef

Coral Expeditions

Krydstogt

3, 4 eller 7 nætter

Great Barrier Reef

Afrejse fra Cairns

Hele året

Få et tilbud

Coral Expeditions har specialiseret sig i flerdagsture på Great Barrier Reef med forholdsvis små både. Coral Expeditions afgår fra Cairns, og du kan vælge mellem 3, 4 eller 7 overnatninger.

Med knap 21 kahytter og maksimalt 42 passagerer er skibene meget mindre, end hvad man ofte forbinder med cruise i Caribien eller Middelhavet. Skibets “open bridge policy” og uformelle atmosfære om bord betyder, at passagerne oftest er velkommen til at kigge forbi og hilse på officererne på broen.

Mærk roen sænke sig, når Coral Expeditions II sætter kursen mod nye eventyr på det fantastiske og fascinerende Great Barrier Reef. Hver dag vågner du op til nye oplevelser og eventyr på steder, der ligger udenfor de sædvanlige turistruter. Besøg små eksotiske øer, smukke hvide sandstrande, rolige bugter og det utrolige ydre rev. Indimellem lægger skibet til ved en af de mange øer, og du kan tage på udflugter og guidede ture. Enkelte dage tilberedes frokosten på stranden.

For langt de fleste er det overdådige og farverige dyreliv under vandet nok alligevel den største oplevelse på et cruise på Great Barrier Reef. Snorkeludstyr er inkluderet i prisen, men du kan tage med en båd med glasbund. Skibene har desuden egne marinebiologer med, som fortæller om det betagende og unikke dyreliv samt det specielle økosystem, som har skabt det.

Bliv bedre kendt med Coral Expeditions.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Se også

Australien, New Zealand, Stillehavet

Krydstogt