10 dages cruise i Kimberley

.

Hjem > Krydstogt > 10 dages cruise i Kimberley
Kort - Kimberley

10 dages cruise i Kimberley

Krydstogt

10 dage/10 nætter

Broome – Wyndham/Kununurra

Afrejse fra Broome

Juni-august

Fra kr. 83.000 per person hvis I er to, der rejser sammen

Få et tilbud

Dette er den ultimative måde at opleve Australien på ad søvejen i behagelige og trygge omgivelser. Om bord på skibet «True North» nyder vi god mad, mens vi langsomt bevæger os langs den fantastiske kyst fra Broome til Wyndham (eller modsatte vej) med flere afstikkere ad floder for at opleve den unikke natur.

På den måde kommer vi tæt på storslået natur, som ikke er tilgængelig fra landevejen. Ikke mindst byder sejladsen på gode fiskemuligheder, som næsten med garanti vil blive din bedste fiskehistorie!

Dag 0

Vi går ombord kl. 17 og bliver budt velkommen med en drink. Kort efter afgang serveres middagen, mens kaptajnen sætter kursen mod Yampi Sound.

Dag 1

Blandt højdepunkterne er ikoniske The Horizontal Falls. Mod et tillæg i prisen tilbydes guidet tur i helikopter.

True North.
Se udsigten fra en helikopter.

Dag 2

Dagen begynder med en fisketur ved floden for de, som måtte ønske det. Dernæst venter os en overkommelig spadseretur til en kunstudstilling ud over det sædvanlige. Mens der lidt senere serveres en dejlig frokost ombord på båden, er vi på vej mod Montgomery Reef. Der kan du opleve et helt unikt økosystem, hvor enorme koralrev stiger op af havet, når tidevandet trækker sig tilbage – og et vrimlende dyreliv kommer til syne.

Dag 3

Turen til Prince Regent River er et lille paradis for sportsfiskere. Det alsidige landskab med naturlige vandområder byder på glimrende tur- og bademuligheder.

Dag 4

Dagen byder på flere muligheder; fisketur, guidede ture i mindre både eller helikoptertur (mod tillæg). Nyd gourmetmad fra skibets køkken i et af verdens mest afsidesliggende naturområder.

Dag 5

Vi vågner på vej mod Hunter River, næsten så langt fra alfavej, det er muligt at komme. I mangroveskoven tilbydes flere ekspeditioner med mindre både. Der er noget for enhver smag, hvad enten du ønsker at kigge på fugle og kæmpe krokodiller, fiske efter flodmonstre eller prøve «mud-crabbing».

Sidst på dagen går vi i havn i Prince Frederick. Nyd den smukke solnedgang med en drink på stranden – eller med en fiskestang i hånden.

Dag 6

Tag med på østerssafari og nyd delikatessen direkte fra klipperne med et par dråber citron. Vi udforsker mere af området, lokal kunst og afslut endnu en skøn dag med et glas “bobler”.

True North.
Skibet kan gå tæt på vandfaldene.

Dag 7

The Mitchell River er kendt for sin store barramundi og kæmpe krokodiller. Længere oppe ad floden er der ingen krokodiller og fine bademuligheder. Igen kan du vælge mellem forskellige aktiviteter fx. helikoptertur over området og det enestående Mitchell Falls eller fisketur, i håbet om at få en barramundi på krogen.

Dag 8

I dag stifter vi bekendtskab med “the Bradshaws” – ældgamle hulemalerier, der viser eksempler på tidligere aboriginal kultur. Vi ser flere vandfald, som byder på flotte foto muligheder.

Dag 9

Vi sejler op ad floden King George og ankrer op nær tvillingevandfaldet The King George Falls. Dagen kan bruges på en vandretur i den smukke natur, eller man kan hygge sig i Tranquil Bay.

Dag 10

“True North” lægger til kaj i Wyndham tidlig om morgenen og på land venter bussen, som kører dig til Kununurra, ca. 10o km herfra herfra. Herfra er der transport til flere destinationer med Darwin som nærmeste storby.

Læs også: Eksklusiv cruise- og storbyferie

Bliv bedre kendt med cruiset i Kimberley.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Se også

Australien, New Zealand, Stillehavet

Krydstogt