Roadtrip langs delfinkysten i det vestlige Australien

Foto: Tourism Western Australia

Hjem > Kør selv > Roadtrip langs delfinkysten i det vestlige Australien
Kør selv - Roadtrip langs delfinkysten i det vestlige Australien

Klik på kortet for større format.

Roadtrip langs delfinkysten i det vestlige Australien

Kør selv

5 dage

Perth, Nambung NP, Geraldton, Monkey Mia, Kalbarri NP

Afrejse fra Perth

Hele året

Få et tilbud

Vestaustraliens kyst er et landskab fuld af kontraster, hvor outbacken møder kysten, og helt perfekt til en roadtrip. På køreturen nordpå fra Perth venter store naturoplevelser, legende delfiner og idylliske feriebyer.

Dag 1: Perth til Geraldton (417 km)

I lægger storbyen bag jer på vej nordpå mod Geraldton. Turen tager omkring fire en halv time i effektiv køretid, og cirka halvvejs rammer i Nambung National Park, der er et stop værd. Her ligger blandt andet Pinnacles-ørkenen med sine særlige kalkstensformationer. Nær udgangen til nationalparken er der bademuligheder på stranden ved Hangover Bay. Lidt længere fra Hangover Bay kommer i til kystbyen Cervantes. Gør et stop her, hvis frisk fisk og skaldyr frister til frokost.

Geraldton er en hyggelig ferieby med en afslappet atmosfære – folk rejser hertil for at nyde livet og slappe af på de smukke strande. Der er også et godt udvalg af caféer og restauranter centreret omkring Marine Terrace i byens centrum.

Dag 2: Geraldton til Monkey Mia (432 km)

I fortsætter nordpå ad North West Coastal Highway. Turen går gennem øde og ørkenlignende områder, indtil i igen ser havet og nærmer jer Monkey Mia.

Dag 3: Monkey Mia

Monkey Mia er et lille ferieparadis omgivet af hav og strande på den ene side, mens der inde i landet er outback med gylden vegetation og det karakteristiske røde sand. Den store attraktion er delfinerne, der trækker ind på stranden hver dag og er omtrent lige så nysgerrige på mennesker, som vi er på dem. Et alternativ til at tilbringe dagen på stranden er at slutte sig til en af ​​de operatører, der organiserer bådtur med forskellige temaer og varigheder.

Dag 4: Monkey Mia til Kalbarri (390 km)

Efter to nætter i Monkey Mia går turen sydpå igen. Næste stop er Kalbarri National Park, som har et fascinerende naturlandskab med varieret outback. Murchison-floden har gravet sig gennem landskabet på vej mod havet, og det livgivende vand skaber en frodig kontrast til det ellers ørkenlignende område. Om foråret giver vilde blomster en smuk symfoni af farver.

Dag 5: Kalbarri til Perth (586 km)

Den sidste etape til Perth tager lidt over seks timer. Vil i gøre et stop undervejs, kan i køre via New Norcia for at besøge benediktinerklosteret, der blev etableret i 1847. Stedet har en spændende historie og fantastisk arkitektur. Munke og nonner i benediktinerordenen bor stadig i klostret, og der arrangeres to daglige guidede ture.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere spændende køreruter

Maui på Great Ocean Road.
Kør selv
På denne fem-dages køretur fra Melbourne til Adelaide har i masser af tid til at udforske Australiens barske, men naturskønne sydkyst langs Great Ocean Road.
Læs det hele
Cradle Mountain.
Kør selv
Tasmanien er et rejsemål, der bliver mere og mere populært, og med en lejebil har du mulighed for at udforske byerne, naturen og seværdighederne i eget tempo.
Læs det hele