New Zealand: Sydøen på 6 dage

Foto: Destination Queenstown

Hjem > Kør selv > New Zealand: Sydøen på 6 dage
Kør selv - New Zealand: Sydøen på 6 dage

Klik på kortet for større format.

New Zealand: Sydøen på 6 dage

Kør selv

6 dager

Christchurch, Mount Cook, Queenstown, West Coast

Afrejse fra Christchurch

Hele året

Få et tilbud

I løbet af seks dage på landevejen vil i opleve Sydøens barske og unikke naturlandskab, hvor bjerge, skove, hav og gletsjere mødes. I besøger også Queenstown, kendt som et eldorado for naturoplevelser og ekstremsport.

Dag 1: Christchurch til Queenstown via Mount Cook (594 km)

Rejsen begynder i Christchurch på østkysten. Efter et par timers kørsel mod vest skifter landskabet karakter, når i begynder opstigningen op ad bjerget. Undervejs kan i gøre et stop ved Lake Tekapo for en fantastisk udsigt over de sydlige alper. Mount Cook er New Zealands højeste bjerg med sine 3724 meter over havets overflade og en majestætisk udsigt. På trods af Sørøyas beskedne størrelse er de sydlige alper på niveau med de østrigske alper. Fra Mount Cook fortsætter i sydpå og bruger omkring tre timer videre til Queenstown.

Dag 2: Queenstown

Queenstown er kendt for sin smukke natur, og ikke mindst ekstremsport i alle former og varianter. Uanset om du er en erfaren faldskærmsudspringer eller overvejer dit allerførste bungeejump, vil du elske denne by. Folk fra alle verdenshjørner valfarter hertil på jagt efter kombinationen af ​​adrenalinsus og store naturoplevelser. Der er også mange muligheder, hvis man vil tage det lidt mere roligt. Naturen kan opleves til fods, på cykel, i kajak eller på hesteryg. Fra juni til oktober er der skiløb og åbne alpine pister.

Dag 3: Queenstown

Brug dagen til at nyde Queenstowns mange spændende aktiviteter, eller kør længere mod vest på en heldagsudflugt til Milford Sound med et fjordkrydstogt. Køreturen til Milford Sound tager knap fire timer hver vej med storslået udsigt undervejs. Vel fremme i Milford Sound tager i med på et krydstogt langs hele fjorden ud til havet. Naturvejledere følger med på turen og fortæller om områdets historie, flora og fauna. Der er en god chance for at se sæler, delfiner og pingviner undervejs.

Dag 4: Queenstown – West Coast Glaciers (355 km)

Efter opholdet i Queenstown går turen igen nordpå med retning Franz Josef Glacier. Det er en 12 kilometer lang gletsjer, der ligger kun 300 meter over havets overflade på det laveste punkt.

Dag 5: West Coast Glaciers

Der er to forskellige måder, i kan udforske dette fascinerende område, hvor bjergene og gletsjerne møder havet. Den ene er at deltage i guidede gåture langs Waiho-floden. Det er også muligt at komme med på en halvdagsudflugt med helikoptersightseeing Franz Josef Helihike. På den måde får i en spektakulær udsigt fra fugleperspektiv, inden helikopteren lander på gletsjeren og i kommer med på en guidet gletschervandring.

Dag 6: West Coast Glaciers til Christchurch via Greymouth (420 km)

I kører nordpå langs kysten og når Greymouth efter 180 kilometer. Herfra kan i enten køre længere østpå til Christchurch, eller aflevere lejebilen i Greymouth og tage toget TranzAlpine over bjerget til Christchurch. Togturen er en oplevelse i sig selv og gør et stop i Arthur’s Pass National Park, hvor i kan komme med på en tur til fods. Toget tager 10 timer og ankommer til Christchurch om aftenen.

GØR DRØMMEREJSEN TIL VIRKELIGHED

Flere spændende køreruter

Roadtrip på New Zealand.
Kør selv
Majestætisk og varieret natur, hyggelige små byer, livlige storbyer og oplevelser, i ikke finder andre steder i verden, venter jer på denne rundtur i New Zealand.
Læs det hele
Mad og vin i New Zealand.
Kør selv
På denne roadtripen fra Auckland til Christchurch får dere oppleve både anerkjente vindistrikter og New Zealands fascinerende natur.
Læs det hele