Melbourne til Adelaide: Ikoniske Great Ocean Road

Foto: Adeline & Lumiere

Hjem > Kør selv > Melbourne til Adelaide: Ikoniske Great Ocean Road
Kør selv - Melbourne til Adelaide

Klik på kortet for større format.

Melbourne til Adelaide: Ikoniske Great Ocean Road

Kør selv

5 dage

Melbourne, Great Ocean Road, Apollo Bay, Port Fairy, Robe, Barossa Valley, Adelaide

Afrejse fra Melbourne

Hele året

Få et tilbud

På denne fem-dages køretur fra Melbourne til Adelaide har i masser af tid til at udforske Australiens barske, men naturskønne sydkyst langs Great Ocean Road. Stenformationerne De Tolv Apostle er den mest berømte attraktion, men der er utrolig meget mere at se og lave undervejs.

Dag 1: Melbourne til Apollo Bay (187 km)

Great Ocean Road starter i kystbyen Torquay, 100 kilometer sydvest for Melbourne. Torquay er også Australiens uofficielle surfinghovedstad og en livlig by med mange restauranter og caféer samt surfingstrande i verdensklasse. Herfra tager det omkring halvanden time til Apollo Bay, med en fantastisk udsigt undervejs.

Dag 2: Apollo Bay til Port Fairy (188 km)

Lige efter i har forladt Apollo Bay, venter De Tolv Apostle, klippeformationerne, der er det mest berømte vartegn langs Great Ocean Road. Køreturen til Port Fairy tager under tre timer, så der er masser af tid til at stoppe undervejs for at beundre og fotografere disse naturlige vidundere.

Dag 3: Port Fairy til Robe (291 km eller 487 km via Grampians)

Ved at køre den hurtigste rute videre langs kysten kommer du til Robe på tre timer. Det anbefales dog at tage afsted tidligt for i stedet at besøge Grampians National Park. Det er en bjergkæde med spændende og varieret natur, udsigtspunkter med spektakulære udsigter og gode vandremuligheder.

Dag 4: Robe til Barossa Valley (350 km)

Rejsen fortsætter mod vest til Barossa Valley, kendt for dens mad og vin i topklasse. Dette er ikke kun et af Australiens bedste vinområder, men også et smukt naturlandskab med en spændende historie. På den fire timer lange kørsel fra Robe kommer i forbi flere små byer, men det kan være en idé at vente på frokosten, til i ankommer i Barossa-dalen. I hvert fald hvis det frister med et gourmetmåltid ledsaget af noget godt i et glas, både til frokost og aftensmad.

Dag 5: Barossa Valley til Adelaide (80 km)

Tilbring gerne dagen i Barossa Valley, inden i rejser videre til Adelaide. Der er som nævnt tale om et naturskønt område, og uanset om man har en over eller under middel interesse for vin, er det en lærerig og behagelig oplevelse at tage på rundtur i en af ​​vinmarkerne, der byder publikum velkommen. Mange af vinmarkerne har været familiedrevne i generationer, med dygtige guider, der giver indblik i både lokalhistorien og druernes rejse fra vinstokkene til det færdige produkt.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere spændende køreruter

Delfin i Monkey Mia.
Kør selv
Vestaustraliens kyst er et landskab fuld af kontraster, hvor outbacken møder kysten, og helt perfekt til en roadtrip.
Læs det hele
Cradle Mountain.
Kør selv
Tasmanien er et rejsemål, der bliver mere og mere populært, og med en lejebil har du mulighed for at udforske byerne, naturen og seværdighederne i eget tempo.
Læs det hele