Singapore Airlines

.

Hjem > Flybilletter > Singapore Airlines

Velkommen ombord hos Singapore Airlines

Lad flyveturen blive en del af ferieoplevelsen

Byt skoene ud med tøfler og læn dig tilbage. Sæt en af dine yndlingsfilm på imens du nyder en friskbrygget kaffe, en cocktail eller nypresset juice. Du er garanteret en hjemmelig følelse når du flyver med Singapore Airlines. Det gælder både når du rejser ud i verden på eventyr, og når du er på vej hjem igen.

Singapore Airlines tager dig ikke bare til nye steder, men giver dig også nye muligheder. Det handler ikke kun om innovation men især om at skræddersy en tur efter netop dine behov – på hver eneste rejse.

Singapore Airlines - First Class
Singapore Airlines – First Class

Den luksuriøse sfære-suite er perfekt til de store anledninger. På Business Class tilbringes rejsen i ugenerede omgivelser, der giver anledning til afslapning og arbejdsro. Uanset hvilken klasse, du vælger, du vi mærke en behagelig service ombord, der sikrer den gode rejseoplevelse. Og findes der et bedre sted at lade tankerne svæve end 10.000 meter oppe i luften?

Underholdning

På en 13,3 tommers touchscreen kan du vælge mellem 1800 forskellige muligheder – film, serier, musik, spil og apps. Høretelefonerne er udstyret med støjdæmpning på First Class, Business og Premium Economy. På udvalgte flyvninger tilbydes der internetadgang, der giver dig mulighed for at surfe på nettet og kommunikere med venner, familie og kollegaer.

Læs også: Flyv til Australien i ren komfort med Singapore Airlines

Kabineklasser

Singapore Airlines - Economy Class
Singapore Airlines – Economy Class

Economy Class

På økonomiklassen er sæderne designet, så der er så meget plads som muligt – også når ryglænet foran lænes tilbage. Hvis man ønsker sæder med ekstra benplads, kan det bestilles. Hovedstøtten kan justeres på fire måder og giver god komfort og behagelig sovestilling. Sæderne er udstyret med fodstøtte. I starten af rejsen uddeles varme håndklæder, og man kan vælge imellem flere forskellige varme retter og et stort udvalg af drikkevarer fra et menukort.

Singapore Airlines - Premium Economy Class.
Singapore Airlines – Premium Economy Class.

Premium Economy Class

Denne opgraderede klasse giver dig muligheden for at prioritere indtjekning, ombordstigning og bagage. I en eksklusiv og rummelig 2-4-2-kabine er sæderne bredere og har mere benplads end på en normal Economy Class. Sædet kan forlænges, så benene kan hvile i en behagelig og tilbagelænet stilling, mens du nyder den prisbelønnede service ombord. I sæderne er der indbygget USB-porte, strømtilgang og en justérbar læselampe. Fra udvalgte flypladser har man også adgang til en ”Book the Cook”-menu for Premium Economy.

Singapore Airlines - Business Class.
Singapore Airlines – Business Class.

Business Class

Singapore Airlines’ nye sæder på Business Class har to nye sædeindstillinger; «the Lazy Z» og «the Sundeck». Førstnævnte giver dig en behagelig hvilestilling, hvor tyngdepunktet bliver perfekt balanceret, mens «the Sundeck» giver en dejlig tilbagelænet position med benene på en skammel. Når du vil sove, kan sædet strækkes ud til en seng på næsten to meters længde. Sengetøj og pude er selvfølgelig inkluderet. En sidekonsol giver praktisk opbevaringsmuligheder af computer og andet. Som med First Class giver Business Class også adgang til konceptet, ”Book the Cook”. Lobster Thermidor er signaturretten – men der er mange andre kulinariske valgmuligheder.

Singapore Airlines - First Class.
Singapore Airlines – First Class.

First Class

Den private kabine og personlige service gør din rejse endnu mere eksklusiv. Nyd din morgenmad på sengen – når på døgnet du ønsker det. Nyd ”Book the Cook” til aften og kabinepersonalet, der altid er klar til at yde en fantastisk service. Ingenting er overladt til tilfældighederne. På First Class vil du opleve, at helheden er mere end summen af detaljer. Materialer af højeste kvalitet benyttes for en optimal komfort. Sømmene i sæderne er diamantformet, så du sidder behageligt i alle stillinger.

Singapore Airlines - First Class Suite
Singapore Airlines – First Class Suite

First Class Suite

Ombord på alle Singapore Airlines A380 kan du opleve at bo i en suite, som er en unik version af First Class med egen privat kabine med lænestol, seng og fladskærm. Bordene her er store, og gør det muligt for to rejsende at spise sammen som på en restaurant. Rejser man to sammen, kan man bestille suiter, der kan kombineres og opredes som en dobbeltseng. Suiterne findes i to forskellige versioner, afhængig af hvilken rute man vælger. De er begge lækre og giver dig en unik rejseoplevelse. Flyver man via London eller Zurich, kan man opleve de aller nyeste.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30