Emirates

.

Hjem > Flybilletter > Emirates

Velkommen ombord hos Emirates

At rejse handler ikke bare om destinationen, men også om hvordan du kommer dertil. Flyv og rejs bedre med Emirates.

Emirates er et af verdens største flyselskaber og tilbyder daglige flyvninger fra København til Dubai og videre til over 150 destinationer verden over. Emirates tilbyder topkvalitet til alle sine rejsende og de er stolte af at være en foretrukken partner for Australia Travel. Emirates tilbyder også videre forbindelser med partnere til destinationer som selskabet ikke selv flyver til, på alle kontinenter.

Emirates crew.
Emirates crew.

Underholdning ombord

Emirates’ prisvindende underholdningssystem, ice, tilbyder op til 6.500 kanaler. På HD-touchskærmene finder du film i næsten alle genrer og på mange sprog, prisvindende tv-serier, dokumentarer, musik, lydbøger, spil og du kan også se live sport og nyhedsudsendelser. Du finder altid et udvalg af norske, svenske og danske film ombord. Der er også et bredt udvalg af underholdning for de yngste rejsende.

Alle sæder i alle klasser har adgang til strøm, og rejser man med Airbus A380, kan man også synkronisere spillekonsoller til skærmene i sæderyggen. Gennem Emirates-appen kan du oprette din egen playliste og synkronisere den ombord og dermed sørge for timevis af underholdning skræddersyet til din smag. Emirates tilbyder Wi-Fi ombord på alle sine flyvninger, og hvis du er Skywards-medlem kan du chatte med venner og familie gratis under hele flyvningen.

Genbrug og genanvendelse

Emirates serverer millioner af måltider på deres flyvninger hver dag og genbruger eller genanvender alt, hvad det bruger til servering. Frem for at sende det hele til lossepladser, bliver måltidsbakker, snacktallerkener og skåle i Economy og Premium Economy Class vasket, knust og forvandlet til nye elementer til brug ved serveringen. Produktionsanlægget til genbrug er placeret i De Forenede Arabiske Emirater, og anlægget er bygget op omkring bæredygtige tiltag som solenergi, effektiv brug af vand og minimering af spild.

Emirates Economy Class.
Emirates tilrettelægger ekstra arrangementer for børnene.

Rejs med børn hos Emirates

At rejse med børn kræver altid meget planlægning. Emirates forsøger at påtage sig nogle af disse opgaver med servicer, der sikrer, at i får jer en bekymringsfri rejse lige fra booking til landing. Er barnet under 2 år, kan man bestille sæder, hvor der er plads til at hænge en babykurv eller man kan medbringe egen autostol. Ved transit i Dubai er der gratis barnevogne, man kan låne, og disse desinficeres jævnligt for at beskytte børnene. Emirates sørger også for, at de små rejsende får velsmagende og sunde måltider. Det er også muligt at bestille specialmad, hvis barnet har behov for det. Der er altid en overraskelse i vente til børnene, som passer til deres alder. Det kan være legetøj, aktivitetsbøger, en bamse eller rejseeffekter.

Velkommen ombord på Emirates.

Kabineklasser

Emirates Economy Class.
Emirates – Economy Class.

Economy Class

Du kan forvente mere på Emirates Economy Class. Her tilbydes puder og tæpper til alle rejsende hvoraf tæpperne også er fremstillet af 100% genbrugte plastikflasker. De rummelige og komfortable sæder kan skubbes tilbage for øget komfort, de har nakkestøtter og høretelefoner udleveres til alle. Inkluderet er altid gode måltider med flere retter tilpasset tidspunktet på dagen, man flyver, rejsens længde og de regioner, flyvningerne går imellem. Rejsende tilbydes også et bredt udvalg af gratis drikkevarer, både med og uden alkohol.

Emirates - Premium Economy Class.
Emirates – Premium Economy Class.

Premium Economy Class

Den nye Emirates Premium Economy er kommet på flere af Airbus A380-flyene på ruter fra Dubai. Produktet rulles ud på nye flyvninger hver måned, spørg din kontaktperson om dette er tilgængeligt på dine flyvninger. Synk ned i brede, cremefarvede lædersæder og nyd ekstra plads til at strække ud på polstrede fodstøtter. Justerbare nakkestøtter og ekstra plads til tilbagelægning hjælper dig med at opnå den helt rigtige komfort, inden du falder i søvn under stjernerne fra stemningsbelysningen. Måltiderne serveres på service fra Royal Doulton med bestik i rustfrit stål pakket ind i hør. Det polerede spisebord foldes pænt ind i sædet, og sidebordet kan bruges som underlag til din yndlingsdrink. Vælg mellem et bredere udvalg af drikkevarer fra en udvidet liste, inklusive en mousserende Chandon-vin, specielle årgange fra Business Class-vinkortet og kvalitetschokolade.

Emirates Business Class.
Emirates Business Class.

Business Class

Alle Business Class-rejsende tilbydes chaufførservice på over 70 af Emirates’ destinationer verden over. Du bliver afhentet på den valgte adresse inden for en given kilometerafstand fra lufthavnen, og dette varierer fra destination til destination. Ved rejser til Kastrup, Arlanda og Oslo Lufthavn Gardermoen er afhentning og kørsel indenfor en radius af 80 km fra lufthavnene inkluderet. Når du er ankommet til lufthavnen og tjekket ind via din egen skranke og let og ubesværet passerer gennem sikkerhedskontrollen via «fast track», kan du nyde den behagelige ventetid i lounger, der drives af partnere eller af Emirates selv.

Ombord venter der dig rummelige sæder, som bliver til en seng med madras, tyk pude og blødt tæppe, når du skal sove. Rejser du med et af A380-flyene, har du også adgang til en hyggelig lounge ombord på flyet. Måltiderne ombord på Business Class er en velsmagende og spændende oplevelse med alt fra søde til salte snacks, til gourmetmåltider og gratis champagne. Som rejsende på Business Class kan du forudbestille din hovedret allerede 14 dage og op til 24 timer før afgang, så du er garanteret at få serveret dit favoritmåltid. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af drikkevarer både med og uden alkohol, og du finder ofte spændende og eksklusive vine på vinkortet. Emirates er ekstra stolte over at have været partner af Dilmah te i over 30 år, som serveres ombord, og i A380 Onboard loungen kan du bestille Dilmah Elixir Breeze mocktail lavet med den eksklusive te.

Emirates First Class.
Emirates First Class.

First Class

Så tæt som du kan komme på dit eget private jetfly. Luk døren og du er på dit eget private hotelværelse oppe i luften. Start din rejse med et udvalg af amuse-bouche. De små og eksklusive gourmetretter vil friste smagsløgene, før du går på opdagelse i mere fra menuen. Måske vil du nyde generøse portioner god kaviar serveret med syv forskellige slags tilbehør. Emirates er omhyggelig med at bevare den unikke smag, og serverer selvfølgelig kaviaren i en perlemorsskal. Det er altid en unik oplevelse af spise ombord på Emirates First Class hvor der bydes på alt fra gourmetsnacks og god kaviar til et fantastisk måltid med flere retter eller filmsnacks.

Kokkene tager dig med rundt i verden med autentiske retter lavet med lokale, sæsonråvarer. Du kan blandt andet få australsk Angus oksekød og ost fra Yarra Valley, italiensk olivenolie og produkter fra lokale gårde i Japan. Bestil til enhver tid den ret, du ønsker til din private suite, og spis fra eksklusivt Royal Doulton porcelænsservice med Robert Welch bestik. Emirates er også stolt partner for champagnehuset Moët & Chandon og på First Class er de det eneste flyselskab, der serverer Dom Perignon ombord.

Der er intet som et forfriskende brusebad efter en lang rejse. På A380-flyene kan rejsende på First Class nyde et forfriskende brusebad i shower spa med et udvalg af toiletartikler fra Bvlgari og signaturprodukterne fra Timeless Spa.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30