Cathay Pacific

.

Hjem > Flybilletter > Cathay Pacific

Velkommen ombord hos Cathay Pacific

Luftfartsselskabet Cathay Pacific har flere gange modtaget titlen som ”Verdens bedste luftfartsselskab” og er derfor det oplagte valg når drømmerejsen går til Australien eller New Zealand.

Ombord på flyet er servicen i absolut topklasse. Personalet er imødekommende, venlige og professionelle,
og gør alt hvad de kan, for at gøre din rejse så behagelig som muligt.

På Cathay Pacifics økonomiklasse kan du slappe af i de behagelige sæder og nyde din helt egen 9 tommer tv-skærm med timevis af underholdning til turen samt gratis mad og drikkevarer.

Ønsker du at øge komforten på din rejse er en opgradering til Premium Economy et rigtig godt valg. Her får du mere benplads, større sæder og lidt ekstra luksus som et ”noise-cancelling” headset, der sikrer dig en afslappende rejse uden uønskede forstyrrelser.

Desuden har du med en Premium Economy billet i hånden lov til at tjekke 35 kg bagage ind. Det er 5 kg mere end de 30 kg bagage som du altid kan tjekke ind på Cathay Pacific.

På Premium Economy nyder du meget høj komfort med sæder som kan ”lægges” et pænt stykke ned. Der serveres Champagne til velkomsten, samt menukort med div valgmuligheder inden for mad og drikke.

Cathay Pacific - Premium Economy Class
Cathay Pacific – Premium Economy Class

Kabineklasser

Cathay Pacific - Economy Class
Cathay Pacific – Economy Class

Economy Class

Læn dig tilbage i komfortable sæder designet til din komfort. Vælg blandt film og musik fra en rig underholdningsmenu. Med pladsbestilling på forhånd kan du også bestille et sæde med ekstra benplads.

Cathay Pacific - Premium Economy Class
Cathay Pacific – Premium Economy Class

Premium Economy Class

Denne opgraderede klasse giver dig mere plads under rejsen mens du nyder den gode service. Besætningen vil ønske dig velkommen med et glas champagne og snacks.

Cathay Pacific - Business Class
Cathay Pacific – Business Class

Business Class

Med Business Class får du prioriteret check-in og boarding. I en eksklusiv og rumlig kabine kan du nyde et godt måltid i prisbelønnede sæder. Du har også adgang til loungen.

Cathay Pacific - First Class
Cathay Pacific – First Class

First Class

Gør rejsen en del af ferieoplevelsen med din egen private suite, luksuriøse detaljer, og service i verdensklasse. Naturligvis er prioritet og adgang til lounge inkluderet.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30