Søg
Generic filters
Vælg en side

Bryllup og romantik

Bryllup og romantik

Bryllup og romantik

Af alle de rejser man er på igennem sit liv, er bryllupsrejsen altid noget helt speciel. På sådan en rejse ønsker man at opleve noget smukt og spændende, bare jer to sammen.

Og der findes næsten ikke et mere perfekt sted for en romantisk bryllupsrejse end Australien. Her kan I få ligeså meget privatliv som I ønsker og først blive fundet igen når I selv ønsker det. For et nygift par er listen over hvad man kan opleve i Australien næsten uendelig, lige fra charmerende storbyer, svømme i havet hånd i hånd, se det unikke dyreliv på nært hold eller bare slappe af sammen på de mest fantastiske strande.

Tænk, at kunne sidde og se din kæreste dybt ind i øjnene over en romantisk middag med stearinlys på en dejlig strand i Australien, hvor havets dønninger og palmernes svage susen er jeres eneste selskab. I har hele den flotte solnedgang for jer selv. Australienrejser har aftaler med en række dejlige resorts og gode turoperatører, som lægger alt til rette for jer, som vil opleve drømmen om en romantisk bryllupsrejse til Australien.
 

Bryllup i Australien

Drømmer I om et bryllup på en strand i Australien? Det er verken dyrt eller vanskelig. Lad os hjælpe jer med at arrangere et eventyrbryllup i smukke omgivelser.

Flere og flere danskere vælger at rejse ud i verden for at afgive ægteskabsløftet og et mere romantisk sted end Australien skal man lede længe efter. Et bryllup i Australien vil helt sikkert blive et fantastisk minde for livet. Vi kan arrangere hele vielsen for jer, normalt i samarbejde med Sømandskirken i Sydney, og de forskellige resorts har specielle bryllupspakker med brudesuiter for nygifte, som ønsker at nyde hinandens selskab.

Lizard Island Resort
Lizard Island Resort er et perfekt sted for en romantisk bryllupsrejse.

Bryllupsrejser katalog

Bryllupsreiser-katalogen
Af alle de rejser man er på igennem sit liv, er bryllupsrejsen noget helt speciel. På sådan en rejse ønsker man at opleve noget smukt og spændende, bare jer to sammen. Vi har derfor lavet vores eget katalog, som kun fokuserer på bryllupsrejser til Australien, Fiji, Cook øerne, Tahiti og New Caledonia.

OBS: Dette katalog er pt. kun på norsk.

Hvorfor vælge Australienrejser?

ikon1

Specialviden om Australien og New Zealand

Alle vores medarbejdere har enten boet eller rejst meget i Australien og New Zealand, og kender hver eneste by, ø og lille afkrog. Du finder ikke vores ekspertise nogen andre steder. Vi giver dig svar på alt, hvad du måtte have af spørgsmål, så som hvordan vejret er, hvilket hotel, der passer til dit budget og mulige rejseruter.

ikon5

Tryghed

Bestiller du rejsen gennem os, er du beskyttet af Pakkerejseloven og Rejsegarantifonden. Det betyder blandt andet, at hvis dit fly bliver forsinket, hvis der er storm, strejke eller aflysninger, hjælper vi dig. Du slipper for at bekymre dig på rejsen. Gennem Rejsegarantifonden er du også dækket, hvis et hotel eller flyselskab går konkurs.

ikon4

Vi er til at stole på

Vi har ingen interesse i at sælge dig noget, vi ikke tror, du bliver tilfreds med, og vi er ansvarlige for kvaliteten af det, vi sælger. I modsætning til en anonym hjemmeside er vi mennesker, du kan tale med – både før, under og efter rejsen.

ikon3

Vi gør rejsen billigere og mere fleksibel

Efter mange år i branchen har vi opnået gode prisaftaler med vores samarbejdspartnere, hvilket gavner dig, når vi hjælper dig med rejsen. Vi har også mulighed for at bestille internationale og indenrigsflybilletter samtidigt, hvilket giver en mere fordelagtig samlet pris.

ikon2

Du sparer tid

Der er mange forberedelser, før du tager afsted på en lang rejse. Visum, internationalt kørekort, transittider, og hvordan kommer du egentlig fra lufthavnen til hotellet? Vi hjælper dig med alle forberedelserne, så du i stedet kan bruge tiden på andre ting, som for eksempel at glæde dig til din rejse Down Under!

Start planlægningen af drømmerejsen