.

Hjem > Blog > Sov med fiskene på Great Barrier Reef

Sov med fiskene på Great Barrier Reef

Sidst opdateret:

Det lyder måske som en drøm: Det første du ser, når du åbner øjnene er de fisk og havdyr, der uforstyrret svømmer omkring. Måske ser du lige ind i øjnene på en havskildpadde, der er lige så nysgerrig efter dig, som du er på den.

Knip dig selv i armen, og mind dig selv om hvor du er, for en mere unik udsigt fra hotelsengen skal du lede længe efter!

Uden for Whitsundays, på den ydre del af Great Barrier Reef, er Reefworld-platformen forankret. Det er Australiens første og eneste sted på Great Barrier Reef, hvor du kan sove under havet. Platformen fik en solid opgradering i 2019, og her venter en spektakulær overnatningoplevelse.

Dagen starter ombord på en behagelig katamaran, der fører dig ud til Hardy Reef, ca. 65 km fra Airlie Beach. Båden ankommer til revet omkring kl. 11 om formiddagen, og efter en lækker frokostbuffet kan du snorkle, dykke, svømme på revet eller tage en helikoptertur over det berømte Heart Reef. Om eftermiddagen vender alle dagsturister tilbage til fastlandet, og stilheden falder over korallrevet. Du og et par andre heldige får hele Reefworld og Great Barrier Reef til dig selv i de næste 20 timer.

Nyd en drink i solnedgangen, før den dækkes op til middag under stjernerne med de andre gæster på platformens øverste dæk. Efter middagen trækker du tilbage til hotelværelset under havoverfladen. Læn dig tilbage og se på livet i havet gennem de store gulv til loft-vinduer. Forskellige dyr er aktive på forskellige tidspunkter af dagen, og fra sengen kan du følge med i hvad der sker udenfor.

Dyrelivet under vandet er også den første du ser, når du åbner øjnene dagen efter, og en mere afslappende start på dagen findes ikke. Efter en god morgenmad ude på dækket kan du udforske revet videre indtil båden sejler tilbage til fastlandet om eftermiddagen. Og med det ender en “once in a lifetime” oplevelse, som du aldrig vil glemme.

Læs mere om Reefsleep.

Opholdet inkludere:
– Alle måltider samt drikke med og uden alkohol.
– En spektakulær middagsoplevelse under stjernene.
– Alle aktiviteter på revet, inkl. privat guidet snorkletur, og tur i en semi-ubåd. Dykning og helikoptertur koster ekstra.

Bliv bedre kendt med Reefsleep.

Læs også

Vivid Sydney.
Blog
I Sydney arrangeres verdens største festival for lys, musik og kreativitet. I løbet af 3 uger forvandles byen til et magisk eventyrland efter mørkets frembrud.
Læs det hele
Sydney.
Inspiration
Gourmetmad, opera, historie samt vandreture langs vandet er blot noget af det, du finder på denne Top 10 liste over ting, du kan opleve i Sydney.
Læs det hele