Foto: Southern Ocean Lodge

Hjem > Blog > Southern Ocean Lodge genåbner i december 2023

Southern Ocean Lodge genåbner i december 2023

Sidst opdateret:

Fra 6. december 2023 kan man igen være gæst på et af de bedste hoteller i Oceanien.

Southern Ocean Lodge åbnede sine døre i marts 2008 og blev hurtigt en af ​​de mest eksklusive lodges i Australien. De har vundet mange priser, og i 2019 blev lodgen kåret som den bedste i Asien-Stillehavsregionen af ​​magasinet Travel + Leisure. Det er også det eneste australske hotel på magasinets liste over verdens 100 bedste hoteller.

Desværre endte den første version af lodgen sine dage efter en frygtelig skovbrand, der ramte Kangaroo Island i starten af ​​januar 2020. En mur af flammer opslugte hele resortet og efterlod det fuldstændig i ruiner. På trods af chokket og skuffelsen stod det hurtigt klart, at ejerne, James og Hayley Bailie, var fast besluttede på at genopbygge den meget unikke bolig.

Ophold på Southern Ocean Lodge kan bookes allerede nu, og vi forventer, at efterspørgslen bliver stor. Læs mere om Southern Ocean Lodge her.

Læs også

Byron Bay.
Inspiration
Australien er verdensberømt for sine strande. Samlet set, har landet mere end 10.000 at vælge imellem, så her er uden tvivl en strand for enhver smag.
Læs det hele
ReedSleep på ReefWorld.
Blog
Det første du ser, når du åbner øjnene er de fisk og havdyr, der uforstyrret svømmer omkring. En mere unik udsigt fra hotelsengen skal du lede længe efter!
Læs det hele