Foto: Southern Ocean Lodge

Hjem > Blog > Southern Ocean Lodge genåbner i december 2023

Southern Ocean Lodge genåbner i december 2023

Sidst opdateret:

Fra 6. december 2023 kan man igen være gæst på et af de bedste hoteller i Oceanien.

Southern Ocean Lodge åbnede sine døre i marts 2008 og blev hurtigt en af ​​de mest eksklusive lodges i Australien. De har vundet mange priser, og i 2019 blev lodgen kåret som den bedste i Asien-Stillehavsregionen af ​​magasinet Travel + Leisure. Det er også det eneste australske hotel på magasinets liste over verdens 100 bedste hoteller.

Desværre endte den første version af lodgen sine dage efter en frygtelig skovbrand, der ramte Kangaroo Island i starten af ​​januar 2020. En mur af flammer opslugte hele resortet og efterlod det fuldstændig i ruiner. På trods af chokket og skuffelsen stod det hurtigt klart, at ejerne, James og Hayley Bailie, var fast besluttede på at genopbygge den meget unikke bolig.

Ophold på Southern Ocean Lodge kan bookes allerede nu, og vi forventer, at efterspørgslen bliver stor. Læs mere om Southern Ocean Lodge her.

Læs også

Vivid Sydney.
Blog
I Sydney arrangeres verdens største festival for lys, musik og kreativitet. I løbet af 3 uger forvandles byen til et magisk eventyrland efter mørkets frembrud.
Læs det hele
Mount Conner.
Inspiration
Uluru er langt fra det eneste geologiske vidunder i Australien. Her er 8 imponerende klippeformationer, som alle er et besøg værd.
Læs det hele